Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ζωντανά οι Ελληνικές Ιπποδρομίες από το Μακεδονία TV

tags :
Ζωντανά οι Ελληνικές Ιπποδρομίες από το Μακεδονία TV
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο κορυφαίος αναβάτης του παρελθόντος Μαρίνος Σαντοριναίος
Ο παλμός των ελληνικών ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο χτυπά κάθε Τετάρτη στις 17:30 στο Μακεδονία TV. Στην εβδομαδιαία τρίωρη ειδική εκπομπή «Ιπποδρομίες» παρουσιάζονται σε ζωντανή σύνδεση με τον ιππόδρομο Μαρκοπούλου όλες οι κούρσες καθώς και οι εξελίξεις που αφορούν στον ιππόδρομο και τα άλογα.
Η νέα εποχή για τον ιππόδρομο έχει ξεκινήσει δυναμικά από την Ιπποδρομίες ΑΕ. Εκτός από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων του κουπονιού από το www.horseraces.gr και το www.pamestoixima.gr, οι φίλοι των ιπποδρομιών έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ζωντανά τις ελληνικές κούρσες, τις επιδόσεις των ίππων και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες των αγώνων από το Μακεδονία TV. Παράλληλα θα παρακολουθούν συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, μέλη της ιπποδρομιακής κοινότητας, βετεράνους, καθώς επίσης και σημαντικά νέα από τις κορυφαίες ιπποδρομίες του εξωτερικού και ενδιαφέροντα θέματα για τα άλογα.
Στην πρώτη εκπομπή, ο αναβάτης θρύλος των ελληνικών ιπποδρομιών, ο επονομαζόμενος «Στρατηγός» Βαγγέλης Κεράτσας, αναφέρθηκε στην αλλαγή σελίδας που πραγματοποιεί η Ιπποδρομίες ΑΕ στο Μαρκόπουλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα που υλοποιείται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. «Οι ελληνικές ιπποδρομίες μπαίνουν πλέον σε ανοδική τροχιά, με νέα δεδομένα από την Ιπποδρομίες ΑΕ. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση το άλογο, οι αγώνες και ο ιππόδρομος και ευτυχώς βρισκόμαστε σε στάδιο αναβάθμισης του χώρου και γενικά των ιπποδρομιών. Αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι και κυρίως οι άνθρωποι που σχετίζονται με τον ελληνικό ιππόδρομο».
Αναφερόμενος στο άθλημα των ιπποδρομιών επεσήμανε ότι λανθασμένα ταυτίζεται μόνο με τη στοιχηματική του πλευρά και κάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί το Μαρκόπουλο και να παρακολουθήσει ζωντανά τις ιπποδρομίες, όπως ακριβώς γίνεται στο μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο. «Όταν βλέπεις το άλογο να τρέχει σε συναρπάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο κορυφαίος αναβάτης του παρελθόντος Μαρίνος Σαντοριναίος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης