Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Πρεμιέρα στο OTE HISTORY για τις «Κορυφές» σε παραγωγή ΟΤΕ TV

tags :
Πρεμιέρα στο OTE HISTORY για τις «Κορυφές» σε παραγωγή ΟΤΕ TV
Εβδομάδα 7- 13 Ιουλίου
Η νέα πρωτότυπη τηλεοπτική παραγωγή του ΟΤΕ ΤV, Κορυφές, με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, κάνει πρεμιέρα στο ΟΤΕ HISTORY την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 22.00.
Στο 1ο επεισόδιο, οι Κορυφές φιλοξενούν τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Όζοντος, ακαδημαϊκό και έναν από τους Νομπελίστες Ειρήνης του 2007, Χρήστο Ζερεφό, ο οποίος μιλά για τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας και για το πώς η διεθνής πολιτική αλλά και η καθημερινότητα όλων μας αναμένεται να αλλάξουν μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Θα ακολουθήσουν και άλλοι κορυφαίοι στο αντικείμενό τους, διεθνώς αναγνωρισμένοι Έλληνες, όπως ο Νάνος Βαλαωρίτης, ο Διονύσης Σιμόπουλος, ο Θανάσης Βαλτινός, ο Δημήτρης Νανόπουλος, ο Γιώργος Παξινός, ο Θεοδόσης Τάσιος, ο Βασίλης Θεοχαράκης.
Το καλοκαιρινό αφιέρωμα του ΟΤΕ HISTORY «Ενάλια αρχαιολογία: Εξερευνώντας τον ελληνικό βυθό» συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με το ντοκιμαντέρ Δοκός: Το αρχαιότερο γνωστό ναυάγιο στον κόσμο του Στράτου Π. Στασινού, για το πρωτοελλαδικό ναυάγιο της νήσου Δοκού, όπου το ενάλιο εύρημα αποτελεί απτή μαρτυρία για τη ναυσιπλοΐα, το θαλάσσιο ανταλλακτικό εμπόριο, το τεχνολογικό επίπεδο και την οικονομία στο Αιγαίο κατά την 3η χιλιετία π.Χ. (Κυριακή 10 Ιουλίου, 21.00).
Την ιστορία του ρεμπέτικου, από τη Μικρασιατική καταστροφή έως την πτώση της Χούντας, εξερευνά το ντοκιμαντέρ Ρεμπέτικο, Νύχτωσε Χωρίς Φεγγάρι (Σάββατο 9 Ιουλίου στις 21.00), ενώ ένα ταξίδι στο χρόνο και την ταραχώδη περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων, με τον φακό του Γιόζεφ Χεπ και των αδελφών Μανάκια, επιχειρεί το ντοκιμαντέρ Βαλκανικοί πόλεμοι - Κινηματογραφώντας την ιστορία που κάνει πρεμιέρα στο OTE HISTORY την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 21.00.
Δεν χάνουμε επίσης την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 21.00, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου - Ούτε Ιουδαίος, ούτε Έλληνας σε συμπαραγωγή OTE TV, με τη σειρά να ρίχνει φως στη διαδρομή και τη δράση του Απόστολου Παύλου, προβάλλοντας παράλληλα την κληρονομιά και πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας. Στο νέο επεισόδιο, ο Παύλος, ο Βαρνάβας και ο Μάρκος, μετά την Κύπρο, ξεκινούν για το ιεραποστολικό έργο τους στη Μικρά Ασία. Προορισμός τους, η Αντιόχεια της Πισιδίας, μέσα από μια διαδρομή δύσβατη, γεμάτη δυσκολίες και κινδύνους.
Τέλος, την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 21.00, σε Α’ προβολή, το OTE HISTORY θα φιλοξενήσει το ντοκιμαντέρ Ειρηναίος Γαλανάκης σε σκηνοθεσία των Θοδωρή Παπαδουλάκη και Γιώργου Κουκουράκη και σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV, για τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου (1957- 1971 & 1981-2005) και Γερμανίας (1972-1980) Ειρηναίο Γαλανάκη, που υπηρέτησε την Κρήτη και αφιέρωσε τη ζωή του στο κοινωνικό έργο υπέρ των συνανθρώπων του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης