Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Συνεργασία Ernst & Young Ελλάδας και Intelen στον τομέα της ενέργειας

Συνεργασία Ernst & Young Ελλάδας και Intelen στον τομέα της ενέργειας
Το DiG είναι μία cloud-based σουίτα εφαρμογών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών
Η ΕΥ Ελλάδας και η εταιρεία Intelen συμφώνησαν στην παροχή ψηφιακών, ενεργειακών υπηρεσιών σε εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω της πλατφόρμας DiG SaaS της Intelen.
Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο της συνεργασίας θα είναι η προώθηση και εκμετάλλευση της πλατφόρμας σε παρόχους ενέργειας, αλλά και η χρησιμοποίηση των δεδομένων της για συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και για υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων.
Η πλατφόρμα DiG SaaS είναι η νέα ψηφιακή λύση διαχείρισης ενέργειας και ευαισθητοποίησης του κοινού, σχεδιασμένη για τους παρόχους ενέργειας, καθώς και για τους πελάτες τους.
Το DiG είναι μία cloud-based σουίτα εφαρμογών, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως επεξηγηματικά διαγράμματα για την παρακολούθηση και ανάλυση της κατανάλωσης και του κόστους ενέργειας (διαχείριση λογαριασμού), εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και αειφορίας, διαδραστικών παιχνιδιών, ερωτηματολογίων (ερευνών), καθώς και εξατομικευμένου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.
Μέσω αυτών των λειτουργιών, βοηθά τους καταναλωτές στον εξορθολογισμό της κατανάλωσης ενέργειας και, ως εκ τούτου, στην εξοικονόμησή της.
Σχολιάζοντας την έναρξη της συνεργασίας με την Intelen, ο κ. Ηλίας Βυζάς, εταίρος της ΕΥ Ελλάδας στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, δήλωσε:
«Στα πλαίσια της δέσμευσής της για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, η ΕΥ στηρίζει την προσπάθεια εξορθολογισμού της χρήσης της ενέργειας και την αειφορία. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας.
Οι χρήστες της πλατφόρμας DiG SaaS θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν ενέργεια και να συμβάλουν στη βελτίωση του περιβάλλοντος».
«H συνεργασία μας με την ΕΥ θα μας ανοίξει νέες προοπτικές και νέους δρόμους ανάπτυξης και προώθησης της πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας στον ανερχόμενο τομέα της ψηφιακής ενέργειας.
Παράλληλα, μέσω της πλατφόρμας DiG SaaS, οι πάροχοι ενέργειας θα αυξήσουν την ικανοποίηση και εμπιστοσύνη των πελατών τους, θα μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και θα δημιουργήσουν νέες ροές εισοδήματος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Intelen, Δρ. Βασίλειος Νικολόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης