Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Είκοσι μία μεταδόσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει σήμερα 12/8 το πρόγραμμα του OTE SPORT

tags :
Είκοσι μία μεταδόσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει σήμερα 12/8 το πρόγραμμα του OTE SPORT
Ο “βασιλιάς των σπορ”, ο στίβος, ξεκινά σήμερα στις 15.30 στο OTE SPORT 1HD
Εικοσιένα μεταδόσεις από το Ολυμπιακό πρόγραμμα (link) στο Ρίο περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ ΤV.
Ο “βασιλιάς των σπορ”, ο στίβος, ξεκινά σήμερα στις 15.30 στο OTE SPORT 1HD.
Η πρώτη ημέρα του προγράμματος αφορά τον δίσκο ανδρών, το έπταθλο γυναικών (100 μέτρα εμπόδια, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία & 200 μέτρα, με τη σύνδεση να ξεκινά στις 03.50, στο OTE SPORT 1HD).
H Σοφία Υφαντίδου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με αξιώσεις, δεδομένης της 8ης θέσης που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου Ιουλίου, οπότε έκανε ρεκόρ αγώνων στον ακοντισμό.
Θα ακολουθήσει η πρώτη σειρά των 800 μέτρων ανδρών, τα προκριματικά των 100 μέτρων γυναικών, ενώ στις 17.00 θα ξεκινήσουν τα 10.000 μέτρα γυναικών, με την Αλεξία Παππά να κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην εκκίνηση των 20 χιλιομέτρων βάδην (20.30, OTE SPORT 1HD) θα είναι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στα προκριματικά του μήκους: το νεαρότερο μέλος της αποστολής μας στο Ρίο, τον 18χρονο Μιλτιάδη Τεντόγλου.
Στις 19.25 συνδεόμαστε με το OTE SPORT 1HD που θα μας μεταφέρει στο τουρνουά της ιστιοπλοΐας και στις συμμετοχές των Αγγελικής Σκαρλάτου και Βύρων Κοκκαλάνη στο RS:X γυναικών και ανδρών, αντίστοιχα και των Παύλου Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη στα 470.
Το πόλο ανδρών ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της έβδομης ημέρας, με την ελληνική ομάδα να διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση και την πρώτη θέση του ομίλου της, με νίκη επί της Βραζιλίας (OTE SPORT 1HD, 01.30).
Οι οικοδεσπότες προέρχονται από τη νίκη-έκπληξη επί των Σέρβων, που είναι φαβορί για το χρυσό και χρειάζονται δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς του ομίλου, για να προκριθούν.
Θα προηγηθούν το Ουγγαρία-Ιαπωνία (15.00, OTE SPORT 4HD), το Κροατία-Ιταλία (16.20, OTE SPORT 4HD) και το ΗΠΑ-Μαυροβούνιο (17.40, ΟΤΕ SPORT 4HD).
Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, κατά τη συμμετοχή τους στους σημερινούς τελικούς της κωπηλασίας (στην τετράκωπο).
Θα διαγωνιστούν για τις θέσεις 7-12 και εμείς θα παρακολουθήσουμε την κούρσα τους στις 14.30, από το OTE SPORT 3HD.
Στις 17.00, ο Ευθύμης Μίτας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα προκριματικά του σκιτ, στην σκοποβολή (OTE SPORT 2HD) και στις 19.00, μέσω του ΟΤΕ SPORT 4HD θα βρεθούμε στο κολυμβητήριο του Ρίο για τα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών και την Νόρα Δράκου, τα 1500 μέτρα ελεύθερο ανδρών, τα 4Χ100 μικτή ομαδική γυναικών και ανδρών (θα μας εκπροσωπήσουν οι Κριστιάν Γκολομέεφ. Ανδρέας Βαζαίος. Παναγιώτης Σαμιλίδης και Απόστολος Χρήστου).
Οι τελικοί των αγωνισμάτων θα ξεκινήσουν στις 04.00 και θα μεταδοθούν από το OTE SPORT 1HD.
Στις 01.10 θα μεταφερθούμε μέσω του OTE SPORT 4HD στο τουρνουά της άρσης βαρών, για να δούμε τον Θεόδωρο Ιακωβίδη να αγωνίζεται στα 85 κιλά ανδρών.
Επίσης, στο τουρνουά του τένις (18.00, OTE SPORT 3HD) μεταξύ αυτών που θα συμβούν είναι ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό ανδρών, μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά, ενώ στο διπλό μικτό η Βένους Ουίλιαμς, η οποία αποκλείστηκε από το μονό, θα συνεταιριστεί με τον Ρατζίβ Ραμ, ώστε να περάσουν τις ΗΠΑ στους ημιτελικούς, επικρατώντας των Ιταλών Φονίνι και Βίντσι.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Βρετανοί Άντι Μάρεϊ και η Χέδερ Ουότσον θα βρουν απέναντι τους Μίρζα και Μποπανά από την Ινδία.
Στη 01.00 θα παρακολουθήσουμε στο OTE SPORT 2HD τη συνάντηση των δύο κορυφαίων ομάδων μπάσκετ παγκοσμίως, βάσει της κατάταξης στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο: των πρωταθλητών Αμερικανών, με τη δευτεραθλήτρια του πλανήτη Σερβία.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης