Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Οι ελληνικές συμμετοχές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο σήμερα 16/8 στα κανάλια ΟΤΕ SPORT

tags :
Οι ελληνικές συμμετοχές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο σήμερα 16/8 στα κανάλια ΟΤΕ SPORT
Στα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα παρακολουθήσουμε και το μεγάλο παιχνίδι της εθνικής πόλο, εναντίον της Ιταλίας
O Λευτέρης Πετρούνιας πρόσφερε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την χώρα μας να ανεβαίνει 15 θέσεις στον παγκόσμιο πίνακα και να βρίσκεται στο Νο29.
Την αψεγάδιαστη προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη την παρακολουθήσαμε στα κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV.
Εκεί όπου σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου θα δούμε άλλους οκτώ εκπροσώπους μας, σε μαραθώνια κολύμβηση, στίβο, ποδηλασία πίστας και συγχρονισμένη κολύμβηση.
Στα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα παρακολουθήσουμε και το μεγάλο παιχνίδι της εθνικής πόλο, εναντίον της Ιταλίας, για τα προημιτελικά του τουρνουά.
Στις 22.30 συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 2HD, για να δούμε την πιο επιτυχημένη εθνική -σε Αγώνες- να αναμετράται με την αργυρή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει μία θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πλανήτη.
Το πρόγραμμα των προημιτελικών στο πόλο, ξεκινά με το παιχνίδι Ουγγαρία-Μαυροβούνιο (17.00, OTE SPORT 2HD), στις 18.20 διεξάγεται ο 2ος προημιτελικός μεταξύ Σερβίας-Ισπανίας (OTE SPORT 2HD), ενώ πριν τον αγώνα της εθνικής θα προβληθεί η αναμέτρηση Βραζιλία-Κροατία (21.10, OTE SPORT 2HD).
Η πρώτη ελληνική συμμετοχή της ημέρας, θα είναι αυτή του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο, στη μαραθώνια κολύμβηση.
Η προσπάθεια του μοναδικού Έλληνα που έχει τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων θα ξεκινήσει στις 15.00 στο OTE SPORT 3HD.
Στις 15.45 η Κατερίνα Στεφανίδη θα ξεκινήσει την πορεία της προς το πόντιουμ, στο άλμα επί κοντώ (OTE SPORT 1HD).
Ο τελικός του αγωνίσματος θα ξεκινήσει στις 02.30 και θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 1HD.
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση της στους τελικούς των 100 μέτρων εμπόδια, μετά το 12.95 που πέτυχε στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, χάριν του οποίου προκρίθηκε στους Αγώνες.
Η προσπάθεια της θα αρχίσει στις 17.05 στο OTE SPORT 1HD.
Στο ίδιο κανάλι θα δούμε στις 17.50 τον Λυκούργο Τσάκωνα να τρέχει για την πρόκρισή του στους τελικούς των 200 μέτρων.
Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε πρώτος, στην τέταρτη προκριματική σειρά των 110 μέτρων με εμπόδια και πέρασε στα ημιτελικά του αγωνίσματος, τα οποία θα δούμε στις 02.40 στο OTE SPORT 1HD.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 04.45 (OTE SPORT 1HD).
Στις 03.05 η Χάιδω Αλεξούλη θα ξεκινήσει τα άλματα της στο μήκος, στο OTE SPORT 1HD.
Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό ντουέτων, στη συγχρονισμένη κολύμβηση και στις 20.00 θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους, με στόχο να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση (OTE SPORT 4HD).
Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, στις 20.00 θα δούμε στο OTE SPORT 1HD τους τελικούς στους παράλληλους ζυγούς και το μονόζυγο ανδρών και στις ασκήσεις εδάφους γυναικών, στις 22.00 στο OTE SPORT 3HD θα μεταδοθούν τα ρεπεσάζ και οι τελικοί της ελληνορωμαϊκής πάλης, στα 66 και τα 98 κιλά ανδρών, ενώ στις 05.00 θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί στο μπιτς βόλεϊ ανδρών και γυναικών, στο OTE SPORT 1HD.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ό,τι συμβαίνει στο Ρίο και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης