Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Mars Hellas: O Γιώργος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων

tags :
Mars Hellas: O Γιώργος Παπαγεωργίου αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων
Ο Θωμάς Χαραλαμπόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Mars East Mediterranean, καλωσόρισε το Γιώργο Παπαγεωργίου στην οικογένεια της Mars 
Η Mars Hellas με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του κ. Γιώργου Παπαγεωργίου στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας.
Ο Γ. Παπαγεωργίου ανέλαβε ήδη επίσημα, από την 29η Αυγούστου 2016, τη Διεύθυνση του Τμήματος Πωλήσεων της MARS Hellas, ως Sales Director.
Προέρχεται από την Procter & Gamble έχοντας μια άριστη καριέρα, με τεράστια εμπειρία 21 χρόνων σε όλους τους τομείς των Πωλήσεων και του Trade Marketing.
Έχει δε χειριστεί, μέσω των Ομάδων στις οποίες ηγείτο, πολλαπλά project Category Management αλλά και Shopper Marketing Campaigns.
Στη διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ άλλων συντόνισε την υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της P&G τα οποία έγιναν πράξη σε συνεργασία με γνωστές αλυσίδες λιανικού εμπορίου.
Ο Θωμάς Χαραλαμπόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Mars East Mediterranean, καλωσόρισε το Γιώργο Παπαγεωργίου στην οικογένεια της Mars και τη Διοικητική ομάδα, αναφέροντας:
«Ο Γιώργος έρχεται να επιτελέσει ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της εταιρίας και είμαι σίγουρος πως η ευθύτητα του χαρακτήρα, η ομαδικότητα και η ευαισθησία του για τον άνθρωπο και την κοινωνία είναι στοιχεία που έρχονται σε πλήρη αντιστοιχία με την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της Mars και τις Πέντε Αρχές μας.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία!».

Ο κ. Παπαγεωργίου 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης