Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών υπό την προστασία του νέου Kaspersky Internet Security

tags :
Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών υπό την προστασία του νέου Kaspersky Internet Security
Το Kaspersky Internet Security - multi-device είναι μια λύση ασφάλειας για όλη την οικογένεια
Η Kaspersky Lab παρουσίασε τη νέα έκδοση της λύσης ασφάλειας Kaspersky Internet Security - multi-device, ναυαρχίδα των καταναλωτικών προϊόντων της, η οποία παρέχει στους χρήστες επιπλέον δυνατότητες για διαχείριση της προστασίας τους στο Διαδίκτυο και τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων τους.
Το Kaspersky Internet Security - multi-device είναι μια λύση ασφάλειας για όλη την οικογένεια. Προστατεύει τους χρήστες συσκευών Windows, Mac και Android από κακόβουλο λογισμικό, επικίνδυνες ιστοσελίδες, online εντοπισμό, απάτη και κλοπή χρημάτων.
Φέτος, τα προϊόντα της Kaspersky Lab για συσκευές Windows έχουν ενσωματωμένες αρκετές νέες λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν πλέον να προστατεύσουν τα δεδομένα τους από υποκλοπή κατά τη διάρκεια μιας μη ασφαλούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο με τη βοήθεια της λειτουργίας Secure Connection. Επιπλέον, μπορούν να επιδιορθώσουν τυχόν «κενά» στην ασφάλεια της συσκευής τους με τις λειτουργίες Software Updater και Software Cleaner.
«Στην Kaspersky Lab πιστεύουμε ότι η ασφάλεια του τομέα της Πληροφορικής δεν εξαρτάται μόνο από την αποτελεσματικότητα της λύσης ασφάλειας. Εξαρτάται, επίσης, και από το επίπεδο των γνώσεων του χρήστη για τον ψηφιακό κόσμο. Οι άνθρωποι με τέτοιου είδους γνώσεις συμπεριφέρονται με προσοχή και επαγρύπνηση στο Διαδίκτυο, και είναι επίσης έτοιμοι να εφαρμόσουν τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα για να προστατεύσουν ό, τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς, είτε πρόκειται για προσωπικές τους πληροφορίες, αρχεία, προστασία της ιδιωτικής ζωής, συσκευές ή ξενοιασιά για τα μέλη της οικογένειάς τους. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε στο χρήστη τις δυνατότητες αυτές με κάθε νέα έκδοση των λύσεων μας», σχολίασε ο Dragan Martinovic, Managing Director Ανατολικής Ευρώπης της Kaspersky Lab.

Secure Connection

Η λειτουργία Secure Connection επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στο Διαδίκτυο με ασφάλεια, κρυπτογραφώντας όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω του δικτύου . Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την εκτέλεση οικονομικών πράξεων, κατά τη χορήγηση αδειών σε ιστοσελίδες ή τη μεταφορά εμπιστευτικών πληροφοριών, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις η παρακολούθηση της κυκλοφορίας από έναν ξένο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές απώλειες στους χρήστες (για παράδειγμα, οικονομικές).
Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια ταξιδιών, όπου πολλοί άνθρωποι συνδέονται όλο και περισσότερο σε μη ασφαλή δίκτυα Wi-Fi για να μείνουν σε επαφή. Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, ένας στους πέντε χρήστες (18%) έχει πέσει θύμα ψηφιακών εγκληματιών κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι ένας στους πέντε ταξιδιώτες (18%) [τι σύμπτωση!] δε λαμβάνει κανένα μέτρο για την προστασία του όταν βρίσκεται online. To Secure Connection αποτελεί πλέον ένα απαραίτητο μέτρο προστασίας όταν υπάρχει σύνδεση σε ένα δημόσιο Wi-Fi.
Το εργαλείο προστασίας της Kaspersky Lab, Secure Connection, μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του από το κύριο παράθυρο του Kaspersky Internet Security - multi-device. Μπορεί επίσης να ενεργοποιείται αυτόματα όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε δημόσια Wi-Fi ή όταν ο χρήστης εισάγει εμπιστευτικές πληροφορίες online, όπως σε τραπεζικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, συστήματα πληρωμών, λογαριασμούς email, κοινωνικά δίκτυα, κ.λπ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης