Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το Macallan στην τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών

tags :
Το Macallan στην τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών
Διακεκριμένοι αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε Αγώνες προηγούμενων ετών, έδωσαν το παρών σε μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην προσπάθεια, τις διακρίσεις και τη συνολική αθλητική τους προσφορά
Το ουίσκι Macallan συμμετείχε στην τιμητική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, στο Ecali Club.
Διακεκριμένοι αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε Αγώνες προηγούμενων ετών, έδωσαν το παρών σε μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην προσπάθεια, τις διακρίσεις και τη συνολική αθλητική τους προσφορά.
Εκπρόσωποι όλων των φορέων του Ελληνικού Ολυμπιακού Κινήματος, πολλά από τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, τίμησαν τα νέα μέλη του Συλλόγου που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές που διακρίθηκαν στο Ρίο, όπως οι Σπύρος Γιαννιώτης, Άννα Κορακάκη, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, αθλητές του στίβου και των ομαδικών αθλημάτων της Κωπηλασίας και της Υδατοσφαίρισης.
Το ίδιο βράδυ, η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. τίμησε συνολικά 40 ακόμα σημαντικούς Ολυμπιονίκες από προηγούμενες διοργανώσεις, όπως οι: Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Τασούλα Κελεσίδου, Αιμιλία Τσουλφά, Μιρέλλα Μανιάνι, Βασίλης Πολύμερος, Δημήτρης Μούγιος, Θωμάς Μπίμης, Νίκος Σιρανίδης, καθώς και την ομάδα του ανσάμπλ του Σίδνεϋ και την ομάδα της υδατοσφαίρισης του 2004.
Βραβευθέντες, καλεσμένοι και διοργανωτές, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της βραδιάς να απολαύσουν Macallan Amber perfect serve και signature Macallan Rob Roy cocktail.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης