Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μοναδική παρουσίαση Football Manager 2017 στο Media Markt Ρέντη

tags :
Μοναδική παρουσίαση Football Manager 2017 στο Media Markt Ρέντη
Η παρουσία του κοινού ήταν μεγάλη καθώς πάνω από 100 άτομα απόλαυσαν την παρουσίαση σε state of the art τηλεοράσεις που έδωσαν άλλη διάσταση στα εξαιρετικά γραφικά της νέας έκδοσης του παιχνιδιού
Η Media Markt παρουσίασε με το δικό της μοναδικό τρόπο τον πολυαναμενόμενο τίτλο Football Manager 2017, βάζοντας τέλος στην αναμονή των φανατικών παικτών του παιχνιδιού στη χώρα μας.
Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της εταιρείας στον Ρέντη την Παρασκευή 04/11, όπου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θύμιζε set αθλητικής εκπομπής παρουσιάστηκε η νέα έκδοση του παιχνιδιού.
Σε συνεργασία με το εξειδικευμένο community των πολυάριθμων φίλων του παιχνιδιού Football Manager Greece, η παρουσίαση διεξήχθη από τους Περικλή Τριανταφύλλη και Αντώνη Τσακαλέα ξεπερνώντας τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών fan.
Η παρουσία του κοινού ήταν μεγάλη καθώς πάνω από 100 άτομα απόλαυσαν την παρουσίαση σε state of the art τηλεοράσεις που έδωσαν άλλη διάσταση στα εξαιρετικά γραφικά της νέας έκδοσης του παιχνιδιού.
Τέλος, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει μία μοναδική digital εμπειρία καθώς μέσω του ειδικού booth που ήταν διαθέσιμο στο κατάστημα, μπορούσαν να φωτογραφήσουν τον εαυτό τους μέσα στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αρένες και παράλληλα να μοιραστούν τη φωτογραφία τους στα social media.
10 τυχεροί έφυγαν από το κατάστημα έχοντας κερδίσει το Football Manager 2017 εντελώς δωρεάν αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι του παιχνιδιού επωφελήθηκαν από την προνομιακή τιμή που ίσχυσε μόνο για τη διάρκεια του event, αδειάζοντας τα ράφια του καταστήματος.
Η παρουσίαση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών της Media Markt που φέρνουν κοντά τεχνολογία και προϊόντα αιχμής με έναν μοντέρνο και διασκεδαστικό τρόπο, γεγονός που αποτελεί και χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρείας.
Γνωρίζοντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και τον κόσμο του gaming, η Media Markt δημιουργεί μοναδικές και πρωτοποριακές εμπειρίες για τους φίλους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης