Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Το Χριστουγεννιάτικο Gift Box της YOTUEL

tags :
Το Χριστουγεννιάτικο Gift Box της YOTUEL
We Wish You a Merry Christmas with a Bright White Smile… με το Χριστουγεννιάτικο Gift Box της YOTUEL!
Αυτά τα Χριστούγεννα, το λευκό, αστραφτερό χαμόγελο σε συντροφεύει στις πιο λαμπερές σου εμφανίσεις… με το εορταστικό Gift Box της YOTUEL, της premium ολοκληρωμένης σειράς λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας! Κάνετε Δώρο στους αγαπημένους σας ή αποκτήστε και εσείς το λαμπερό και πρωτότυπο YOTUEL Gift Box*,το οποίο περιλαμβάνει 1 (μια) λευκαντική πένα YOTUEL pen και ΔΩΡΟ 1 (μία) καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one, για.. χαρούμενες ευχές, με το πιο λευκό και αστραφτερό χαμόγελο!

ΥOTUEL all .in .one
Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:
• Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή.
• Ενισχύει τη δομή του σμάλτου & το αναμεταλλώνει με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-)
• Προστατεύει από πέτρα & τερηδόνα. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια.
• Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και χαρείτε την καλλυντική της αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

YOTUEL pen
Το YOTUEL pen καινοτομεί στη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύχρηστο teeth gloss για λεύκανση σε κάθε στιγμή της ημέρας.
• Αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών αφαιρώντας τους εσωτερικούς και εξωτερικούς λεκέδες με Carbamide Peroxide (για 60 εφαρμογές).
• Βελτιώνει την ανθεκτικότητα του σμάλτου των δοντιών λόγω του φθοριούχου καλίου.
• Προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.
• Διαρκεί για 60 εφαρμογές

*Το YOTUEL Gift Box είναι διαθέσιμο σε Hondos Center και Φαρμακεία μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στην τιμή των € 18,11!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης