Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Στα καταστήματα του Πλαισίου από τις 16 έως τις 24 Δεκεμβρίου το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Στα καταστήματα του Πλαισίου από τις 16 έως τις 24 Δεκεμβρίου το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»
Αγοράζοντας ένα τεύχος του περιοδικού «σχεδία» συμβάλλουμε ενεργά στην υποστήριξη αστέγων
Στο Πλαίσιο των Χριστουγέννων, από τις 16 έως τις 24 Δεκεμβρίου 2016, τα καταστήματα «Πλαίσιο» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γίνονται «προστατευόμενα» σημεία πώλησης του περιοδικού δρόμου «σχεδία».
Αγοράζοντας ένα τεύχος του περιοδικού «σχεδία», συμβάλλουμε ενεργά στην υποστήριξη αστέγων, ανέργων ή ανθρώπων με εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας, καθώς τα μισά χρήματα από την πώληση πηγαίνουν απευθείας στον πωλητή που ανήκει σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.
Αυτές τις γιορτινές μέρες, μαζί με τα δώρα που θα πάρετε για την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς από τα καταστήματα Πλαίσιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μην ξεχάσετε να αναζητήσετε το πόστο με τον πωλητή του περιοδικού «σχεδία».
Να του ευχηθείτε καλές γιορτές και να συμβάλετε και εσείς με την αγορά ενός τεύχους του «μοναδικού» αυτού περιοδικού δρόμου.
Και επειδή μας αρέσει πολύ να έχουμε «Μια σχεδία σε κάθε Πλαίσιο», προσφέρουμε 1€ επιπλέον στη «σχεδία» για κάθε τεύχος που θα πουληθεί στα καταστήματά μας, το διάστημα 16-24 Δεκεμβρίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης