Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

DC Scan4you: Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων!

tags :
DC Scan4you: Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων!
Απλά σκανάροντας ή φωτογραφίζοντας τα παραστατικά το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης
Η Data Communication, παρουσιάζει τη νέα, πρωτοποριακή λύση για τα λογιστικά γραφεία, DC Scan4you.
Πρόκειται για μία υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο cloud και υλοποιεί την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση παραστατικών βάζοντας τέλος στην πληκτρολόγηση, την δραστηριότητα που αποτελεί τη πιο χρονοβόρα εργασία κάθε λογιστικού γραφείου.
Η Data Communication έκανε τη δυναμική εμφάνισή της το 1987, ανατρέποντας τα τότε δεδομένα λειτουργίας των λογιστικών γραφείων, με την εφαρμογή αυτόματου υπολογισμού του ΦΠΑ και εκτύπωσης πάνω στα έντυπα της εφορίας, μίας εφαρμογής που κυριολεκτικά εκτόξευσε την παραγωγικότητα των λογιστικών γραφείων.
Σήμερα, η καινοτόμος λύση DC Scan4you ανατρέπει ξανά τα δεδομένα και φέρνει την επανάσταση περνώντας κάθε ελληνικό λογιστικό γραφείο στην εποχή του Internet of Things!
Πιο συγκεκριμένα, απλά σκανάροντας ή φωτογραφίζοντας τα παραστατικά το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης, δημιουργώντας αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές!
Παράλληλα πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών, παρέχοντας απόλυτη προστασία των δεδομένων με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων κρυπτογράφησης.
Με το DC Scan4you το λογιστικό γραφείο πετυχαίνει την αυτόματη καταχώρηση των εγγραφών εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους χρονοβόρους ελέγχους.
O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά:
«Η Data Communication, 30 χρόνια τώρα αποτελεί συνώνυμο της πρωτοπορίας! Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη εντοπίζοντας καθημερινά τις ανάγκες του, ώστε να μπορούμε να δίνουμε λύση πριν ακόμη αυτός τις συνειδητοποιήσει!
Με τη λύση DC Scan4you κάθε λογιστικό γραφείο αποκτά τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσει πλήρως το μεγαλύτερο μέρος της γραφειοκρατίας του και να γίνει ο ιδανικός σύμβουλος των πελατών του!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης