Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Τα ημιτελικά των Play Offs με Ολυμπιακό-Άρη & ΑΕΚ- Παναθηναϊκό Superfoods αποκλειστικά στην Cosmote TV

tags :
Τα ημιτελικά των Play Offs με Ολυμπιακό-Άρη & ΑΕΚ- Παναθηναϊκό Superfoods αποκλειστικά στην Cosmote TV
Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα πρεμιέρες σειρών και ταινιών
Η COSMOTE TV, δίνει και αυτή την εβδομάδα το παρών στα γήπεδα, όπου αναμένεται να διεξαχθούν ενδιαφέροντες αγώνες και θα μεταδοθούν αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.
Το Σάββατο 13/5, στις 16.30, στο COSMOTE SPORT 3HD βρίσκουμε το Λειψία-Μπάγερν Μονάχου ή αλλιώς το παιχνίδι των δυο πρωτοπόρων της Bundesliga, έπειτα από 32 αγώνες.
Στις 21.45, στο COSMOTE SPORT 1HD, ξεκινά το Αταλάντα-Μίλαν, με τους γηπεδούχους να είναι ένα βήμα μακριά από το UEFA Europa League της ερχόμενης σεζόν.
Την επιστροφή τους στην Ευρώπη διεκδικούν και οι “ροσονέρι”.
Την Κυριακή 14/5, στις 21.00, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλη (COSMOTE SPORT 2HD), καθ' οδόν για την κατάκτηση της LaLiga Santander και του UEFA Champions League.
Στις 21.00, ξεκινά το Λας Πάλμας-Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 3HD), που είναι η τελευταία δύσκολη δοκιμασία των “μπλαουγκράνα” για την ισπανική λίγκα.
Την Κυριακή 14/5, στις 18.30, θα παρακολουθήσουμε την τελευταία ευκαιρία που έχει η Τότεναμ, να “σπάσει” την κατάρα έξι δεκαετιών και να πατήσει στην κορυφή της Premier League. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να επικρατήσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο “Ουάιτ Χαρτ Λέιν” (COSMOTE SPORT 1HD).
Τη Δευτέρα 15/5 τα βλέμματα στρέφονται ξανά στην Premier League, και στο ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Γουότφορντ, του Χοσέ Χολέμπας (22.00).
Για την Serie A TIM, (Κυριακή 14/5, 21.45) παρακολουθούμε στο COSMOTE SPORT 1HD, το Ρόμα-Γιουβέντους, ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής, με την προσοχή να στρέφεται στην τελευταία μονομαχία του Φραντσέσκο Τότι με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, έπειτα από 22 χρόνια κοινής παρουσίας στα γήπεδα.
Οι “τζαλορόσι” έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του UEFA Champions League.
Στο μπάσκετ, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην ACB Liga Endesa, οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα παρακολουθήσουν ματς που αφορούν στην προσπάθεια των ομάδων να πλασαριστούν στα πλέι οφ.
Την Τετάρτη 10/5, στις 21.00, συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 7HD, για το παιχνίδι Μπιλμπάο-Μπασκόνια.
Οι γηπεδούχοι διεκδικούν το δικαίωμα εισόδου στην postseason, ενώ οι Βάσκοι ενδιαφέρονται να ρίξουν τη Βαλένθια από το Νο2 της κατάταξης.
Την Πέμπτη 11/5, στις 20.30, δίνεται το τζάμπολ του Μπαρτσελόνα-Τενερίφη (COSMOTE SPORT 7HD).
Στην Stoiximan.gr Basket League η ημιτελική φάση των Play Offs περιλαμβάνει συναρπαστικές συναντήσεις με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη 10/05 στις 19.00, όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για τον 1ο αγώνα της σειράς, ενώ την Κυριακή 14/5 στις 19.00, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός Superfoods συναντιούνται στο πλαίσιο διεξαγωγής του 2ου αγώνα της ίδιας φάσης.
Και οι δύο αγώνες, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD.
Στο τένις, η COSMOTE TV μας ταξιδεύει στη Μαδρίτη και για την ακρίβεια, στο "Caja Magica", όπου φιλοξενείται το Mutua Madrid Open.
Μέσα από το COSMOTE SPORT 6HD, θα παρακολουθούμε καθημερινά τους αγώνες του κυρίως ταμπλό (13.00), πριν τους ημιτελικούς του Σαββάτου στις 13/5 (17.00 και 22.30), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/5, στις 19.30.
Ο τελικός των γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/5, στις 20.00.
Στη Formula 1, παρακολουθούμε τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Καταλονία, στο σιρκουί Μπαρτσελόνα-Καταλούνια.
Το COSMOTE SPORT 5HD θα μας παρουσιάσει τα πάντα, από την Παρασκευή 12/5, στις 10.50 και τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, έως τον αγώνα της Κυριακής 14/5, στις 14.45.
Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα πρεμιέρες σειρών και ταινιών.
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχονται σε Α’ Προβολή οι ταινίες Tini: The New Life of Violetta (Τετάρτη 10/5, 21.00), Το Δώρο (The Gift) με τον Τζέισον Μπέιτμαν και την Ρεμπέκα Χολ ((Κυριακή 14/5, ζώνη Sunday Blockbuster), αλλά και η ταινία Ο Λαβύρινθος της Σιωπής (Labyrinth Of Lies), που πήρε Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας το 2015 και αποτέλεσε την επίσημη πρόταση Γερμανίας για OSCAR® Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας (Πέμπτη 11/5, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premiers).
Στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD, επικεντρωνόμαστε στην πρώτη ελληνική ταινία σε μορφή 3D, συμπαραγωγή της COSMOTE TV. O Μαγικός Καθρέφτης, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12/5, στις 22.00.
Την Δευτέρα 15/5, στις 22.00, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR® Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, Στην Αγκαλιά του Φιδιού (Embrace of the Serpent). Σ
το ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε επίσης σε Α’ προβολή, το θρίλερ τρόμου του υποψήφιου για BAFTA, Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν (Drive), The Neon Demon, που συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών 2016.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, βλέπουμε τους Ελ Φάνινγκ, Κριστίνα Χέντριξ και Κιάνου Ριβς (Σάββατο 13/5, 22.00).
Το αφιέρωμα του Μαΐου Happily Ever After συνεχίζεται αυτή την Τρίτη 9/5 στις 22.00, με την υποψήφια για 3 OSCAR® ταινία, Μέσα Στο Δάσος (Into the Woods) με τους Μέριλ Στριπ, Τζόνι Ντεπ και Άννα Κέντρικ.
Στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της σειράς Madame Secretary με την Τέα Λεόνι, στον ρόλο της Ελίζαπεθ ΜακΚορντ, που οδηγεί τη διεθνή διπλωματία (Τρίτη 9/5, 22.00).
Στο FOX, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του 12ου κύκλου του μοναδικού Family Guy, την Τετάρτη 10/5, στις 19.05.
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το θρίλερ Διχασμένος (Split), με τον Τζέιμς ΜακΑβόι, σε μια συναρπαστική εναλλαγή ρόλων (Πέμπτη 11/5).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης