Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Κάνε μια ευχή με MasterCard

tags :
Κάνε μια ευχή με MasterCard

Για άλλη μια χρονιά η MasterCard® πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών του φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα να παλεύουν για τη ζωή. 

 

Πέρυσι, ο Νίκος απέκτησε τον υπολογιστή που ονειρευόταν και η Ελεάνα ταξίδεψε στην Eurodisney και γνώρισε από κοντά όλους τους αγαπημένους της ήρωες. Φέτος όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard μπορούν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση και άλλων παιδικών ευχών δίνοντας τους δύναμη για να παλέψουν για το μέλλον τους, καθώς για κάθε 1.000 SMS η MasterCard θα πραγματοποιεί την ευχή ενός παιδιού!

Όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard, Gold MasterCard και Platinum MasterCard από τις 15/11/2009 έως και 31/12/2009 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ταξιδιωτικά Vouchers αξίας 100€ και 150€, για μαγευτικές αποδράσεις αλλά και 5.000€.

Μέσω ενός απλού SMS στο 54340 την ίδια μέρα της αγοράς ή έως και δύο μέρες αργότερα, οι κάτοχοι των καρτών της MasterCard θα πληροφορούνται άμεσα αν έχουν κερδίσει κάποιο από τα ταξιδιωτικά Vouchers. Στο τέλος της ενέργειας, όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard, οι οποίοι πραγματοποίησαν συναλλαγές την συγκεκριμένη περίοδο, θα έχουν την ευκαιρία αυτόματα να συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο των 5.000€.

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard Europe στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Το κάθε παιδικό χαμόγελο μας δίνει δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο. Για άλλη μια χρόνια, θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά που έχουν το σθένος και την δύναμη να αντικρύσουν τη ζωή και να ξανακερδίσουν το όνειρο. Η MasterCard σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών που πάσχουν από ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους και υπενθυμίζει ότι το χαμόγελο, η ελπίδα και η χαρά είναι αξίες ανεκτίμητες».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης