Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί από την Marfin Egnatia Bank

Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί από την Marfin Egnatia Bank
Για άλλη μια χρονιά το προσωπικό της Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου Marfin Investment Group, συνεχίζει το εθελοντικό του έργο, με συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Πέρυσι, με την έμπρακτη υποστήριξη του προσωπικού, αλλά και όλου του κόσμου που συμμετείχε ενεργά στο Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί, συγκεντρώσαμε περισσότερα από 640.000 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν από το Ίδρυμα Marfin σε ιδρύματα και οικογένειες παιδιών.

Φέτος, Ο Μαραθώνιος Αγάπης για το Παιδί, ξεκινά, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, ενισχύοντας το συμβολισμό της ημέρας.

Στα πλαίσια του Μαραθωνίου Aγάπης για το Παιδί, πραγματοποιείται το καθιερωμένο πλέον Bazaar Προσωπικού, στο Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα και για όλο το Δεκέμβριο, στο Δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, θα διατίθενται χριστουγεννιάτικα στολίδια και σοκολάτες. Επίσης, οι πελάτες της Τράπεζας, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθειά αυτή, θα μπορούν να καταθέτουν την εισφορά τους στο λογαριασμό του Ιδρύματος Marfin, με μία επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin Egnatia Bank.

Όπως και πέρυσι τα έσοδα, τα οποία θα συγκεντρωθούν από τις εκδηλώσεις και ενέργειες του προσωπικού του Ομίλου, θα διαχειριστεί το Ίδρυμα Marfin, με τη διανομή του ποσού που θα συγκεντρωθεί σε ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που στηρίζουμε.

Ο Μαραθώνιος θα συνεχίσει με ανάλογες εκδηλώσεις και ενέργειες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

•    Με κατάθεση
    σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, στο λογαριασμό του Ιδρύματος Marfin
    μέσω του Δικτύου των ΑΤΜs σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank
    μέσω της υπηρεσίας eBanking με ένα κλικ στο www.marathoniosagapis.gr  

•    Με αγορά από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, της σοκολάτας του Μαραθωνίου Αγάπης και χριστουγεννιάτικων στολιδιών

•    Με αποστολή
sms με τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54100 όλο το Δεκέμβριο (χρέωση 1,19 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), στηρίζετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και λαμβάνετε το λογότυπο του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Μαραθώνιο Αγάπης. (Για περισσότερες
πληροφορίες: www.internetq.gr)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης