Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέα αποταμιευτικά προιόντα από την Marfin - Egnatia

Νέα αποταμιευτικά προιόντα από την Marfin - Egnatia

Η Marfin Egnatia Bank προσφέρει δύο νέα ευέλικτα αποταμιευτικά προϊόντα, το MARFIN KID+ για παιδιά έως 17 ετών και το MARFIN IQ+ για ενήλικες.

 

Ο  MARFIN KID+ είναι ένας αποταμιευτικός λογαριασμός ταμιευτηρίου με μηνιαίο αντίγραφο κίνησης, με ελάχιστη μηνιαία καταβολή €50 και απαραίτητη προϋπόθεση την πάγια εντολή για τακτικές καταβολές.

Το επιτόκιο του είναι κλιμακούμενο ξεκινώντας με 1% για ποσά 0-€1.000, 2.5% για ποσά €1,001-€10,000, ενώ για ποσά μεγαλύτερα των €10,000 ισχύει το επιτόκιο ΕΚΤ. Ο κάτοχος έχει δικαίωμα μίας ανάληψης ετησίως, ενώ μπορεί να προβεί σε εκτοκισμό κάθε τέλος του χρόνου. Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα έκτακτων καταβολών.

Το κύριο, όμως, χαρακτηριστικό του είναι τα πρόσθετα προνόμια που συνδέονται με το λογαριασμό και αφορούν σε παροχές υγείας υψηλού επιπέδου στην Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και στο ΛΗΤΩ LAB.

 

Στην ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ προσφέρονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων με συμβολικό αντίτιμο €20, έκπτωση 20% σε επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία κατόπιν ραντεβού, καθώς και στις διαγνωστικές εξετάσεις, έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας και δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στην Παιδιατρική για την περιοχή της Αττικής.

Στο ΛΗΤΩ LAB παρέχονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε παιδίατρο έναντι συμβολικού αντιτίμου €15, καθώς και έκπτωση 10% στις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις.

Σε περίπτωση διενέργειας όλων των καταβολών εντός του έτους, εξασφαλίζεται η συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ταξίδι 4 ατόμων στη Eurodisney από την Olympic Air και το Marfin Travel.

 

Το Marfin IQ+ είναι το νέο ευέλικτο επενδυτικό πρόγραμμα, που επιτρέπει την αποταμίευση και επένδυση των χρημάτων του πελάτη, δίνοντας του τη δυνατότητα σταδιακής τοποθέτησης του κεφαλαίου του στις αγορές.

Με μία απλή αίτηση συμμετοχής, ενεργοποιείται μία πάγια εντολή τακτικών καταβολών, οι οποίες, με χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού, επενδύονται σε αμοιβαία κεφάλαια της MARFIN GAM ΑΕΔΑΚ.

Το Πρόγραμμα προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και δυνατότητες του πελάτη, καθώς επιλέγει ο ίδιος το ποσό που επιθυμεί, τη συχνότητα των καταβολών, τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς και το Αμοιβαίο Κεφάλαιο που ταιριάζει στο επενδυτικό του προφίλ.

Έχει ελάχιστο ποσό τοποθέτησης 100 ευρώ και η χρονική του διάρκεια μπορεί να είναι 1 έτος, 3, 5 ή 10 έτη.

Είναι, επίσης, αποτελεσματικό γιατί εξασφαλίζει συνέπεια και πειθαρχία στον τρόπο επένδυσης, απαλλαγή από την ανασφάλεια και το άγχος της επιλογής της «σωστής επενδυτικής στιγμής», καθώς και εξομάλυνση των διακυμάνσεων των αγορών μέσω των επενδύσεων, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Για παράδειγμα επενδύοντας ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα, ο πελάτης αγοράζει λιγότερα μερίδια όταν η αγορά είναι ψηλά και περισσότερα όταν η αγορά είναι χαμηλά. Το αποτέλεσμα είναι ότι με το Marfin IQ+ μειώνεται ο κίνδυνος επένδυσης ενός μεγάλου ποσού τη λάθος στιγμή (στα ψηλά της αγοράς), ενώ σε πτωτική αγορά ο μέσος όρος κτήσης γίνεται μικρότερος με αποτέλεσμα τη δυνατότητα για μεγαλύτερα κέρδη, καθώς η αγορά επανέρχεται στην ανοδική της τροχιά.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης