Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Εκδηλώσεις ΤΤ για την ημέρα αποταμίευσης

Εκδηλώσεις ΤΤ για την ημέρα αποταμίευσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και θεαματική προσέλευση μικρών και μεγάλων συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου- Hellenic Postbank στην πλατεία Συντάγματος, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.

 



Εχθές, εκατοντάδες παιδιά που επισκέφθηκαν μαζί με τους γονείς τους το περίπτερο της Τράπεζας, είχαν την ευκαιρία να παίξουν με κλόουν και ξυλοπόδαρους, να δοκιμάσουν μοναδικά παιχνίδια, όπως η ζωγραφική προσώπου, αλλά και να φύγουν φορτωμένα με κουμπαράδες και παραμύθια που προσφέρει η Τράπεζα στους μικρούς της φίλους. Μεγάλη ανταπόκριση εξακολουθούν να γνωρίζουν η «Τσεπούλα και ο Κουμπαράκος» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 χρονών και το «Μαθαίνω και Αποταμιεύω», που απευθύνεται σε μεγαλύτερους μαθητές.

 

Το αποκορύφωμα του εορτασμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, όταν ο Ταφ-Ταφ, ο αγαπημένος «κουμπαράνθρωπος» των παιδιών  θα σβήσει το κερί των γενεθλίων του στις 12:00, μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου, ο Ταφ-Ταφ θα περιμένει τους φίλους του να τον γνωρίσουν από κοντά, να του ευχηθούν, και να διασκεδάσουν με χορό και παιχνίδι στα γενέθλιά του σε όλες τις κεντρικές πλατείες των πόλεων, όπου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, το Περιστέρι και ο Πειραιάς θα φιλοξενήσουν  τον Ταφ -Ταφ και την παρέα του, μαζί με 15 ακόμα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, η παραλία της πόλης θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις από την Παρασκεύη 30 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθεσίες των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

26 – 31 Οκτωβρίου: Αθήνα - Πλατεία Συντάγματος

30 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου: Θεσσαλονίκη – Παραλία πόλης (κοντά στον Λευκό Πύργο)

 

31 Οκτωβρίου: Πειραιάς – Πλατεία Δημαρχείου, Περιστέρι – Πλατεία Αγ. Αντωνίου, Αλεξανδρούπολη – Κεντρική λεωφόρος (μπροστά στο Δημαρχείο), Καβάλα – Πλατεία Καπνεργάτη, Κιλκίς – Πλατεία Ειρήνης, Έδεσσα – Πεζόδρομος πόλης, Βέροια – Πλατεία Δημαρχείου, Κομοτηνή – Πλατεία Ειρήνης, Πάτρα – Κτίριο «Έσπερος» Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Λευκάδα – Πλατεία Άγγελου Σικελιανού, Μεσολόγγι – Πλατεία Μπότσαρη (κεντρική πλατεία), Ηράκλειο Κρήτης – Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Λιοντάρια), Ιωάννινα – Πλατεία Πύρρου, Κατερίνη – Πλατεία Ελευθερίας, Άρτα – Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (εκκλησία Αγ. Δημητρίου), Κέρκυρα – Πλατεία Σπιανάδας (τοποθεσία Πενταφάναρο).

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης