Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Αναβαθμίζει χρεωστική κάρτα η Κύπρου

tags :
Αναβαθμίζει χρεωστική κάρτα η Κύπρου
Η Τράπεζα Κύπρου αναβαθμίζει τη χρεωστική της κάρτα Κύπρου Debit Card, ενσωματώνοντας σε αυτή την τεχνολογία chip και ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια των συναλλαγών στα ΑΤΜ και τις εμπορικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, ανανεώνεται η σχεδίαση και εμφάνιση της κάρτας, η οποία ως κάρτα πληρωμών Visa μπορεί να αντικαταστήσει τα μετρητά κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε επιχειρήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της Κύπρου Debit Card, θα πραγματοποιηθεί μεγάλος διαγωνισμός για τους κατόχους των χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Κύπρου που θα διαρκέσει από τις 4/2 έως τις 4/7.

Στο διαγωνισμό 100 τυχεροί,  20 κάθε μήνα, θα έχουν τη δυνατότητα να τους επιστραφεί η συνολική αξία των μηνιαίων αγορών που πραγματοποίησαν με την χρεωστική τους κάρτα, με μέγιστο ποσό επιστροφής τα € 500.  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι αυτόματη με κάθε αγορά να αντιστοιχεί σε έναν κλήρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα 166 Καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου σε όλη την Ελλάδα, στο τηλέφωνο 801.11.800.700 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bankofcyprus.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης