Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Υπηρεσία Διαχείρισης Μετοχικού Χαρτοφυλακίου από την HSBC Παντελάκης

tags :
Υπηρεσία  Διαχείρισης Μετοχικού Χαρτοφυλακίου από την  HSBC Παντελάκης
Η HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή A.E.Π.Ε.Υ., διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, παρέχει, πλέον, στο επενδυτικό κοινό την υπηρεσία Συμβουλευτικής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου. Πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται σε επενδυτές με αναπτυξιακό ή επιθετικό προφίλ, που θέλουν να λαμβάνουν επενδυτικές προτάσεις από επαγγελματίες, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να έχουν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία διαχείρισης του χαρτοφυλακίου τους και να διατηρούν τον έλεγχο της επενδυτικής απόφασης.
Το τμήμα Συμβουλευτικής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου (Advisory Portfolio Management) προσφέρει υπηρεσίες βασισμένες σε ποιοτική ανάλυση, στις ικανότητες, τη γνώση και την εμπειρία των πιστοποιημένων επαγγελματιών συμβούλων (Relationship Managers) του Ομίλου, με τους οποίους ο επενδυτής βρίσκεται σε συχνή επαφή. Μέσω περιοδικών εκδόσεων με σχόλια, απόψεις και συστάσεις για τις αγορές και συγκεκριμένους υπό παρακολούθηση μετοχικούς τίτλους, ο επενδυτής δύναται να δημιουργήσει ένα δυναμικό και ευέλικτο χαρτοφυλάκιο. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιεί την παγκόσμια παρουσία και γνώση  των αγορών της HSBC και ενημερώνεται ενδελεχώς για τις τάσεις των αγορών και τις επενδυτικές ευκαιρίες. Επίσης, παρέχονται εξατομικευμένες επενδυτικές συμβουλές, λαμβάνοντας υπ’όψιν το επενδυτικό προφίλ ρίσκου απόδοσης του εν λόγω επενδυτή.

Όπως δήλωσε και ο κος Νίκος Παντελάκης, Managing Director της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. «Μία ευρεία γκάμα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και διάρθρωσης του χαρτοφυλακίου, αποτελούν τη βάση, στην οποία στηρίζεται η νέα υπηρεσία Συμβουλευτικής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ. Παράλληλα, η παγκόσμια εμπειρία του Ομίλου της HSBC, η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών μας και ένα μοναδικό τμήμα ανάλυσης που επί σειρά ετών συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα τμήματα ανάλυσης που καλύπτουν Ελληνικές Μετοχές, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της υψηλής ποιότητας της συγκεκριμένης υπηρεσίας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης