Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέο τραπεζοασφαλιστικό πρόγραμμα από την Emporiki bank

tags :
Νέο τραπεζοασφαλιστικό πρόγραμμα από την Emporiki bank

Η Εμπορική Ζωής, θυγατρική του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας, δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό επενδυτικό πρόγραμμα, το “EmporikiΕισόδημα+”, με το οποίο εμπλουτίζεται η σειρά προϊόντων που στοχεύει στην ολοκληρωμένη κάλυψη των επενδυτικών αναγκών των πελατών της Εμπορικής Τράπεζας.

 


Το νέο προϊόν “EmporikiΕισόδημα+”, διάρκειας 10 ετών, προσφέρει υψηλό ετήσιο εισόδημα καθώς και 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου*, με χαμηλό ποσό εκκίνησης, μόλις στα €5.000.

 

Το νέο προϊόν συνδέεται με ομόλογο, οι αποδόσεις του οποίου σχετίζονται με την πορεία του Δείκτη Dow Jones Eurostoxx 50, προσφέροντας τη δυνατότητα για υψηλό αφορολόγητο ετήσιο εισόδημα έως τη λήξη του προϊόντος.

 

Συγκεκριμένα, το “EmporikiΕισόδημα+”, προσφέρει ετήσια σταθερή απόδοση 2,5% για τα δύο πρώτα χρόνια της επένδυσης και δυνατότητα ετήσιας απόδοσης 7,07% από τον τρίτο χρόνο έως και τη λήξη της επένδυσης. Παράλληλα με την προστασία του αρχικού κεφαλαίου (100% στη λήξη), προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες της Εμπορικής Τράπεζας, μεταξύ των οποίων σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις με έκπτωση έως και €1.200 από το φορολογητέο εισόδημα άπαξ τον πρώτο χρόνο, αφορολόγητες ετήσιες αποδόσεις και ασφαλιστική κάλυψη έως τη λήξη του προγράμματος. Επιπλέον, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να ρευστοποιήσουν την επένδυσή τους στο “EmporikiΕισόδημα+” από τον 3ο μήνα (η ποινή εξαγοράς υπολογίζεται με βάση τη δημοσιευμένη τιμή του ομολόγου την ημέρα της εξαγοράς).

 

Η διάθεση του “EmporikiΕισόδημα+” θα πραγματοποιηθεί μέσω προεγγραφών που θα διαρκέσουν από τις 2 έως τις 25 Νοεμβρίου 2009.

 

* Η Εμπορική Ζωής, με εξαίρεση την περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλισμένου, απαλλάσσεται από οποιαδήποτε υποχρέωση καταβολής οποιουδήποτε ποσού ασφαλίσματος, αξιών εξαγοράς, ή και άλλης παροχής στο Συμβαλλόμενο ή/ και στον Ασφαλισμένο ή/ και στο Δικαιούχο σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο και για όσο χρόνο, η εκδότρια εταιρία (BARCLAYS Bank PLC) του Ομολόγου δεν καταβάλει τα ποσά αυτά στην Εμπορική Ζωής .

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης