Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

HSBC - Σύσταση overweight για τις μετοχές OΠΑΠ, Folli Follie και Jumbo - Kινούνται σε τροχιά ανάκαμψης - Διαπραγματεύονται σε discount

HSBC - Σύσταση overweight για τις μετοχές OΠΑΠ, Folli Follie και Jumbo - Kινούνται σε τροχιά ανάκαμψης - Διαπραγματεύονται σε discount
Οι τρεις εταιρείες σημείωσαν σημαντικές λειτουργικές επιδόσεις
Aγοραστικές ευκαιρίες στο ελληνικό χρηματιστήριο διαβλέπει η HSBC, σε πρόσφατη ανάλυσή της που φέρει τον τίτλο "Greek Consumers".
Όπως τονίζει η βρετανική τράπεζα, οι προτιμώμενες επιλογές της (top picks) από την ελληνική αγορά είναι οι εξής: Folli Follie, Jumbo, OΠΑΠ.
Σύμφωνα με την HSBC, οι τρεις ανωτέρω ελληνικές επιχειρήσεις παρουσίασαν ιδιαιτέρως ισχυρά αποτελέσματα για την περασμένη χρήση, τη χρήση 2013. Οι τρεις εταιρείες σημείωσαν σημαντικές λειτουργικές επιδόσεις, γεγονός που αντανακλά αυτόματα πως κινούνται σε τροχιά ανάκαμψης.
Ωστόσο, όπως σπεύδει να υπογραμμίσει η βρετανική τράπεζα, οι μετοχές των τριών εταιρειών συνεχίζουν να διαπραγματεύονται σε discount.

Folli Follie
H HSBC δίδει σύσταση overweight για τη μετοχή, ενώ αυξάνει την τιμή στόχο στα 36,3 ευρώ από 34 ευρώ προηγουμένως.

ΟΠΑΠ
Η βρετανική τράπεζα αναβάθμισε σε overweight, από neutral προηγουμένως, τη σύσταση της μετοχής του ΟΠΑΠ.
Ταυτόχρονα αύξησε στα 13,5 ευρώ, από 12,1 ευρώ προηγουμένως, την τιμή στόχο.

Jumbo
H HSBC διατηρεί τη σύσταση overweight για τη μετοχή και αυξάνει την τιμή στόχο στα 16,50 ευρώ, από 15,11 ευρώ προηγουμένως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης