Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η παρακμή - Η Ευρώπη εθελοτυφλεί στα εγκλήματα των Ισραηλινών στην Γάζα με 1030 νεκρούς και βλέπει ως εχθρό την Ρωσία

Η παρακμή - Η Ευρώπη εθελοτυφλεί στα εγκλήματα των Ισραηλινών στην Γάζα με 1030 νεκρούς και βλέπει ως εχθρό την Ρωσία
Για τα εγκλήματα του Ισραήλ σιωπή για την Ουκρανία….όλοι μιλούν…
Διαβάζοντας τον διεθνή τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα εξάγεται ένα ασφαλές συμπέρασμα, η Ευρώπη εθελοτυφλεί στα εγκλήματα των Ισραηλινών στην Γάζα που έχει ξεπεράσει τους 1030 νεκρούς και βλέπει ως εχθρό την Ρωσία.
Η Ευρώπη προσπαθεί να συνδέσει την τραγική, αποτρόπαιη και απόλυτα καταδικαστέα πράξη που αποτελεί έγκλημα πολέμου της κατάρριψης του Malaysian Airlines στην Ουκρανία με την Ρωσία, προσέξτε προσπαθεί να συνδέσει ακόμη δεν έχει αποδειχθεί ενώ στην Γάζα το έγκλημα συνεχίζεται.
Το Ισραήλ πρέπει να καταδικαστεί ως χώρα εγκληματίας πολέμου.
Η Ευρώπη σηκώνει τους τόνους και ειδικά η Γερμανία αλλά καμία χώρα δεν έχει την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική τόλμη να τα βάλλει με την Ρωσία.
Ταυτόχρονα καμία χώρα της Ευρώπης δεν τολμάει να τα βάλλει με το Ισραήλ.
Οι ιστορικοί και αναλυτές του Ισραήλ ζητούν την συμπόνια της παγκόσμιας κοινότητας για τα εκτρώματα του Χίτλερ αλλά όταν σκοτώνουν με μεθόδους Χίτλερ μικρά παιδιά στην Γάζα….το Ισραήλ εμφανίζεται ως κράτος που προστατεύει την γη του που ιστορικά καταπάτησε εις βάρος των Παλαιστινίων και μουσουλμάνων.
Η υπόθεση της κατάρριψης του αεροσκάφους στην Ουκρανία σίγουρα είναι έγκλημα πολέμου αλλά δεν μπορεί να βάλλεται η Ρωσία και ο Ρωσικός λαός επειδή κάποιοι ακραίοι ανεγκέφαλοι προέβησαν σε μια δολοφονική επίθεση.
Η Ελλάδα και η εξωτερική της πολιτική απούσα.
Η Ελλάδα έχει κάθε στρατηγικό συμφέρον να είναι φιλικά προσκείμενη στην Ρωσία και θα μπορούσε ως χώρα της ΕΕ να συμβάλλει στην εξομάλυνση των σχέσεων.
Η κυβέρνηση αυτή είναι επικίνδυνα άβουλη πάσχει από φοβικά σύνδρομα και δεν προτάσσει το εθνικό συμφέρον.
Στην περίπτωση του Ισραήλ επίσης θα μπορούσε η Ελλάδα να συνδράμει ως χώρα που διατηρεί επαφές και με τις δύο πλευρές.
Τα κροκοδείλια δάκρυα της υποκρισίας δεν έχουν όρια.
Οι νεκροί στην Γάζα ήταν 200 έγιναν 450 έφθασαν τους 640, αυξήθηκαν στους 880, σήμερα στους 1050 και αύριο κανείς δεν ξέρει.
Για τα εγκλήματα του Ισραήλ σιωπή για την Ουκρανία….όλοι μιλούν…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης