Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Overweight για την Alpha Bank, ενισχύονται τα εταιρικά κέρδη στην Ευρώπη

JP Morgan:  Overweight για την Alpha Bank, ενισχύονται τα εταιρικά κέρδη στην Ευρώπη
Παγιώνεται η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Overweight για την Alpha Bank συνεχίζει να δηλώνει η JP Morgan, όπως προκύπτει από νέα έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Equity Strategy - Earnings are starting to come through - stay in buying the dips mode", την οποία παρουσιάζει το www.bankingnews.gr.
Οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας συγκέντρωσαν σε έναν πίνακα τις ευρωπαϊκές μετοχές που έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες απώλειες κατά το τρέχον - δεύτερο - εξάμηνο και σε σχέση με τα υψηλά του πρώτου εξαμήνου του 2014.
Στον πίνακα αυτόν υπάρχει και η μετοχή της Alpha Bank, ωστόσο η JP Morgan διευκρινίζει πως πρόκειται για μια μετοχή, για την οποία διατηρείται η σύσταση overweight.
Στον συγκεκριμένο πίνακα υπάρχουν κι άλλες ευρωπαϊκές τραπεζικές μετοχές, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η Barclays, η Commerzbank, η Societe Generale, η ΒΝP Paribas και η Bank of Ireland.





Eστιάζοντας στην πορεία των εταιρικών κερδών για το σύνολο της Ευρωζώνης, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα διαπιστώνει πως υπάρχει διαρκής ισχυροποίηση, ένδειξη ότι παγιώνεται η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Στην κατεύθυνση αυτή έχει συντελέσει, σύμφωνα με τη JP Morgan, η σταδιακή αποδυνάμωση του ευρώ στην αγορά συναλλάγματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης