Αναλύσεις – Εκθέσεις

Guardian: Καταγγελίες δωροδοκίας στιγματίζουν την εκλογή ΠτΔ - Κίνδυνος εκλογών

Guardian: Καταγγελίες δωροδοκίας στιγματίζουν την εκλογή ΠτΔ - Κίνδυνος εκλογών
Ο Π. Χαϊκάλης καταγγέλλει πως επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να ψηφίσει για ΠτΔ
Νέες καταγγελίες δωροδοκίας επιφέρουν ισχυρό πλήγμα στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Guardian, σχολιάζοντας την πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.
Όπως επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι προεδρικές εκλογές στην Ελλάδα στιγματίζονται από κατηγορίες για ατιμίες, καθώς ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαϊκάλης ισχυρίζεται πως επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν από την κυβέρνηση.
Μόλις τέσσερις ημέρες πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Π. Χαϊκάλης καταγγέλλει πως επιχείρησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως τονίζεται στη συνέχεια του δημοσιεύματος, η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου.
Eάν τελικώς η ελληνική βουλή δεν κατορθώσει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην τρίτη, κρίσιμη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης