Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Απόπειρα χρηματισμού καταγγέλλει ο Χαϊκάλης, δύο μέρες μετά την πρώτη ψηφοφορία για ΠτΔ

Reuters: Απόπειρα χρηματισμού καταγγέλλει ο Χαϊκάλης, δύο μέρες μετά την πρώτη ψηφοφορία για ΠτΔ
Εάν η κυβέρνηση δεν εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε εκλογές και νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
"Έλληνας βουλευτής καταγγέλλει απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας", αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, σχολιάζοντας την πολιτική θύελλα που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη.
Όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Π. Χαϊκάλης, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων - ένα από τα κόμματα του οποίου τη στήριξη χρειάζεται η ελληνική κυβέρνηση για να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές - καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας του προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη έρχονται στη δημοσιότητα δύο μόλις μέρες μετά την αποτυχία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά να εξασφαλίσει αρκετή στήριξη στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η προσοχή πλέον στρέφεται στις επόμενες δύο κρίσιμες ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τις 23 και 29 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
Εάν η κυβέρνηση δεν κατορθώσει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης