Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ηandelsblatt: Ο Τσίπρας προστατεύει τον Βαρουφάκη - Βάζει πλάτη ο Έλληνας πρωθυπουργός

Ηandelsblatt: Ο Τσίπρας προστατεύει τον Βαρουφάκη - Βάζει πλάτη ο Έλληνας πρωθυπουργός
Α. Τσίπρας: "Eίναι ένα από τα κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης"
Την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε κυριακάτικη εφημερίδα σχολιάζει στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επισημαίνοντας ότι "ο Αλέξης Τσίπρας βάζει πλάτη για τον αμφιλεγόμενο Υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη".
Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στην Realnews ερωτώμενος για τον κ. Βαρουφάκη και τα σενάρια για απομάκρυνση ή παραγκωνισμό, ξεκαθαρίζει ότι «είναι ένα από τα κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης και η στρατηγική του στη διαπραγμάτευση, αφορά συλλογικές επεξεργασίες και όχι προσωπική στάση. Φυσικά, υπάρχουν δυνάμεις εντός και εκτός Ελλάδας που θα ήθελαν να δουν μια αλλαγή στη διαπραγματευτική στρατηγική της κυβέρνησης ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του μνημονίου.
 Όμως τέτοιο σενάριο είναι κάτι περισσότερο από επιστημονική φαντασία όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, στο δημοσίευμα της Handelsblatt αναφέρεται «Ο πρωθυπουργός εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι σύντομα θα υπάρξει λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης