Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Spiegel: Ο Βαρουφάκης ζει στον δικό του κόσμο... αφού είναι ο μόνος που θεωρεί εφικτή μια συμφωνία

Spiegel: Ο Βαρουφάκης ζει στον δικό του κόσμο... αφού είναι ο μόνος που θεωρεί εφικτή μια συμφωνία
Ο Γ. Βαρουφάκης είναι προφανώς ο μοναδικός που πιστεύει ότι είνει εφικτή η συμφωνία
Σφοδρή κριτική, για τη στάση που τηρεί στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, ασκεί στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Αποτιμώντας το χάος του Eurogroup της Παρασκευής, το Spiegel δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Γ. Βαρουφάκη πως... ζει στον δικό του κόσμο, αφού είναι ο μόνος που θεωρεί πως είναι εφικτή μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ξεκαθάρισαν στον Γ. Βαρουφάκη πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τμηματική συμφωνία και καμία τμηματική εκταμίευση της δόσης, αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος.
Ο κ. Βαρουφάκης, από την πλευρά του, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.
Ο Γ. Βαρουφάκης είναι προφανώς ο μοναδικός που πιστεύει ότι είνει εφικτή η συμφωνία, αφού οι υπόλοιποι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έχουν ζητήσει από την Ελλάδα να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, καταλήγει το περιοδικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης