Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Associated Press: To λεκτικό ολίσθημα που στοίχειωσε την Αθήνα και το μεγάλο ταμπού που κατέρρευσε

Associated Press: To λεκτικό ολίσθημα που στοίχειωσε την Αθήνα και το μεγάλο ταμπού που κατέρρευσε
Ένα μεγάλο ταμπού κατέρρευσε σήμερα Τετάρτη 27/6 στην Αθήνα, μετά την επαναφορά - δια στόματος του Γ. Βαρουφάκη - του παλαιού όρου, τρόικα
Για λεκτικό ολίσθημα κάνει λόγο το Αssociated Press, σχολιάζοντας την πρωινή δήλωση του Γ. Βαρουφάκη και την αναφορά του στη λέξη - ταμπού για τους Έλληνες, την τρόικα.
Όπως υποστηρίζει το Associated Press, ένα μεγάλο ταμπού κατέρρευσε σήμερα Τετάρτη 27/6 στην Αθήνα, μετά την επαναφορά - δια στόματος του Γ. Βαρουφάκη - του παλαιού όρου, τρόικα.
Η τρόικα έχει τελειώσει και ανήκει στο παρελθόν, έχει διαμηνύσει η κυβέρνηση, ήδη από την πρώτη μέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Όμως ο Γ. Βαρουφάκης επανέφερε τον - μισητό για την πλειοψηφία των Ελλήνων - όρο για τους δανειστές, σε μια προσπάθεια να περιγράψει το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.
"Η Ελλάδα και οι δανειστές της συνεχίζουν να διαπραγματεύονται για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιήσει η Αθήνα, ως αντάλλαγμα για την εκταμίευση της εκκρεμούσας δόσης των 7,2 δισ. ευρώ, προκειμένου η χώρα να αποφύγει τον κίνδυνο χρεοκοπίας", καταλήγει το Associated Press.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης