Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Peter Spiegel (FT): Οι δανειστές δεν «βλέπουν» άμεση συμφωνία με την Ελλάδα

Peter Spiegel (FT): Οι δανειστές δεν «βλέπουν» άμεση συμφωνία με την Ελλάδα
«Ελλάδα και δανειστές δεν βρίσκονται ακόμη στο σημείο συγγραφής της τελικής συμφωνίας» εκτιμά η Κομισιόν
Οι δανειστές φαίνεται πως δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία της Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Peter Spiegel των Financial Times, διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση συμφωνία.
Στον απόηχο των διαρροών περί άμεσης συγγραφής της συμφωνίας στο Brussels Group, οι δανειστές φαίνονται αρκετά επιφυλακτικοί, τηρώντας σαφείς αποστάσεις από την ελληνική πλευρά.
Άλλωστε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των Financial Times, P. Spiegel, οι πιστωτές θεωρούν πως δεν πρόκειται να υπάρξει άμεση συμφωνία με την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, την ίδια εκτίμηση εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, V. Dombrovskis, o οποίος κατέστησε σαφές πως «Ελλάδα και δανειστές δεν βρίσκονται ακόμη στο σημείο συγγραφής της τελικής συμφωνίας».
Ειδικότερα, σε επίσημη τοποθέτησή του, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος κατέστησε σαφές πως «ακόμη δεν έχουμε φθάσει στο σημείο συγγραφής της συμφωνίας».
Από την πλευρά του ΔΝΤ, ο εκπρόσωπος του Ταμείου απέφυγε να τοποθετηθεί επί των τελευταίων εξελίξεων στο θρίλερ των ελληνικών διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης