Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Eurobank Equities: Βαρίδι στα αποτελέσματα της ΕΤΕ οι αντίξοες συνθήκες στην Ελλάδα - Διατηρείται η τιμή στόχος 1,75 ευρώ

Eurobank Equities: Βαρίδι στα αποτελέσματα της ΕΤΕ οι αντίξοες συνθήκες στην Ελλάδα - Διατηρείται η τιμή στόχος 1,75 ευρώ
Οι κακές επιδόσεις της ΕΤΕ στην Ελλάδα «εξουδετέρωσαν» τη θετική παρουσία της Finansbank στην Τουρκία
Στις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας απέδωσε τις μεγαλύτερες του αναμενομένου ζημιές της Εθνικής Τράπεζας για το α’ 3μηνο του 2015 η Eurobank Equities.
Ειδικότερα, αποτιμώντας τα χθεσινά αποτελέσματα της ΕΤΕ, η χρηματιστηριακή εταιρεία υποστήριξε πως οι ζημιές των 159 εκ. ευρώ συνιστούν απόρροια των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική αγορά.
Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά, οι κακές επιδόσεις της ΕΤΕ στην Ελλάδα «εξουδετέρωσαν» τη θετική παρουσία της Finansbank στην Τουρκία.
Πάντως, παρά τα δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα, η Eurobank Equities διατηρεί αμετάβλητη στα 1,75 ευρώ την τιμή στόχο για την μετοχή της ΕΤΕ.
Παράλληλα, διατηρεί σε «hold» την αξιολόγηση της μετοχής, λόγω των χαμηλών προβλέψεων για την ελληνική οικονομία.
Ωστόσο, η χρηματιστηριακή εταιρεία σημειώνει πως εν συγκρίσει με τις έτερες ελληνικές τράπεζες, η Εθνική διαθέτει θετική «εικόνα» σε επίπεδο ρευστότητας και ποιότητας assets.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης