Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BBC: Θα βουλιάξουν ή θα σώσουν την οικονομία τους οι Ελληνες; - Κρίσιμη η αυριανή απόφαση

BBC: Θα βουλιάξουν ή θα σώσουν την οικονομία τους οι Ελληνες; - Κρίσιμη η αυριανή απόφαση
Η πιο μεγάλη ανησυχία βαρύνει την πλευρά του ΝΑΙ καθώς οι υποστηρικτές του ταυτίζουν το αποτέλεσμα με τη λειτουργία των τραπεζών 
«Μια διάχυτη ανησυχία επικρατεί στην Ελλάδα για το αυριανό δημοψήφισμα με το ερώτημα προς τους έλληνες να είναι εάν επιθυμούν η κυβέρνηση να δεχθεί τα μέτρα λιτότητας των δανειστών» αναφέρει το BBC με τίτλο «η Ελλάδα αποφασίζει αύριο στο δημοψήφισμα ένα θα βουλιάξει ή θα σώσει την ελληνική οικονομία».
Η πιο μεγάλη ανησυχία πάντως βαρύνει την πλευρά του ΝΑΙ καθώς οι υποστηρικτές του ταυτίζουν το αποτέλεσμα με τις τράπεζες και τη λειτουργία τους καθώς οι θεσμοί έχουν συσχετίσει το αποτέλεσμα με ζήτημα «ζωής ή θανάτου» για την ευημερία της Ελλάδας.
Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν τον ελληνικό λαό πραγματικά διχασμένο για το τι μπορεί να συμβεί από την ερχόμενη εβδομάδα.
Το BBC επανέρχεται με το τι σημαίνει το ΝΑΙ και το ΟΧΙ για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος τονίζοντας τον κίνδυνο η ΕΚΤ να αποσύρει την στήριξή της από τις ελληνικές τράπεζες γεγονός που θα σήμανε την απόλυτη καταστροφή για την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης