Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Reuters: Οι νέοι φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή...

Reuters: Οι νέοι φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή...
Η στήριξη που λάμβανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες 18-44, τη ραχοκοκαλιά του εκλογικού σήματος, καταρρέει, αφού οι εν λόγω ηλικίες στρέφονται στη Χρυσή Αυγή
Την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ γυρίζουν οι νέοι, ήτοι η χαμένη γενιά της Ελλάδας για την οποία γίνεται πολύς λόγος, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
"Η χαμένη γενιά τιμωρεί τον Αλέξη Τσίπρα, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ", επισημαίνει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, λίγα μόλις 24ωρα μετά την επιστολή - σοκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας γνωστοποιείται πως παύει κάθε στήριξη στο κόμμα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.
To γεγονός αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα την οργή και την πλήρη απογοήτευση των νέων για τη διάψευση των προεκλογικών εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα, του μέχρι πρότινος... ηγέτη τους.
Μέσα σε μόλις επτά μήνες διακυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας, υπό τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών, υπαναχώρησε πλήρως έναντι των προεκλογικών του δεσμεύσεων για τον τερματισμό της λιτότητας και την έξοδο της Ελλάδας από την εποχή των μνημονίων.
Επιχειρώντας να διεκδικήσει μια νέα ισχυρή εντολή, ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε νέο γύρο εκλογών, προκειμένου να εφαρμόσει τους όρους της νέας συμφωνίας που υπέγραψε για την Ελλάδα, συνολικού ύψους 86 δισ. ευρώ.
Όμως η δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν, όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι δημοσκοπήσεις, ιδίως μάλιστα εκείνες που δείχνουν πως οριακά παίρνει προβάδισμα, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία.
Η στήριξη που λάμβανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες 18-44, τη ραχοκοκαλιά του εκλογικού σήματος, καταρρέει, αφού οι εν λόγω ηλικίες στρέφονται στη Χρυσή Αυγή, όπως επιβεβαιώνουν τα επί μέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων.
Ένα αβέβαιο εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει σε νέο γύρο αναταραχής την Ελλάδα, που συνεχίζει να μαστίζεται από τη βαθιά ύφεση και τα δυσθεώρητα ποσοστά ανεργίας.
Ο εκτροχιασμός του νέου οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας αποτελεί έναν ορατό κίνδυνο...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης