Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η αρνητική ειδησεογραφία αναμένεται να διατηρήσει την αγορά σε πτωτική τροχιά, εκτιμούν οι αναλυτές

tags :
Η αρνητική ειδησεογραφία αναμένεται να διατηρήσει την αγορά σε πτωτική τροχιά, εκτιμούν οι αναλυτές
Η εγχώρια αγορά παραμένει βραχυπρόθεσμα υπερπουλημένη
Η εγχώρια ειδησεογραφία δεν είναι υποστηρικτική για μία αντίδραση της αγοράς, αν και τεχνικά είναι υπερπουλημένη και έχει καταγράψει σημαντικές απώλειες στις τελευταίες συνεδριάσεις.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό, οι αντιδράσεις που αυξάνονται, αλλά και η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης που είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί πιέζουν και θα συνεχίσουν να πιέζουν τις τιμές των μετοχών.
Θα μπορούσαν βέβαια να δουν μια τεχνική αντίδραση, η οποία μάλλον θα ήταν για να «γεμίσουν» οι τιμές με εντολές, παρά για να γίνουν τοποθετήσεις μακροπρόθεσμου ορίζονται.
Δυστυχώς η αγορά βρίσκεται σε πολύ κρίσιμα επίπεδα και κινδυνεύουν τα ιστορικά χαμηλά.

Eurobank

Με την ψυχολογία στο εξωτερικό να παραμένει μη-υποστηρικτική και με τις ανησυχίες γύρω από την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης να αυξάνονται, η αγορά είναι πιθανό να παραμείνει σε αρνητικό έδαφος στις επόμενες μέρες.
Για σήμερα θα περιμέναμε μία τεχνική αντίδραση μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας.

Euroxx

Περιμένουμε συνέχιση της μεταβλητότητας καθώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πιέσεις αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.

Beta

Η εγχώρια αγορά παραμένει βραχυπρόθεσμα υπερπουλημένη, με τις σωρευτικές απώλειες σε τέσσερις συνεχόμενες συνεδριάσεις να φτάνουν το 9,6%, αλλά η εγχώρια ειδησεογραφία δεν είναι υποστηρικτική για μία συμπαγή αντίδραση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης