Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Το βλέμμα στα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της συμφωνίας και στις αλλαγές στον MSCI

tags :
ΧΑ: Το βλέμμα στα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της συμφωνίας και στις αλλαγές στον MSCI
Οι μικρές αλλαγές στον MSCI θα τεθούν σε ισχύ από το κλείσιμο της συνεδρίασης και αναμένεται μεταβλητότητα
Διατήρηση του θετικού κλίματος περιμένουν οι αναλυτές, αφού εκτιμούν πως η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα και θα κλείσει την αξιολόγηση.
Από την άλλη περιμένουν κάποια μεταβλητότητα κυρίως στις δημοπρασίας καθώς μπαίνουν σε ισχύ από το κλείσιμο οι αλλαγές στον MSCI.
Υπενθυμίζεται πως διαγράφεται η ΔΕΗ από τον MSCI Greece Standard και δεν υπάρχει προσθήκη και προστίθεται μαζί με τα ΕΛΠΕ και την Attica Bank στον MSCI Greece Micro Cap.

Μετά τις αλλαγές θα υπάρχουν 9 εταιρείες στον Standard: ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς, Eurobank, Folli Follie, Jumbo και Τιτάν.

Eurobank

Με δεδομένο ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τα προαπαιτούμενα και το ενδιαφέρων έχει εστιαστεί στη συνεδρίαση της ΕΚΤ την Πέμπτη περιμένουμε η αγορά να παρουσιάσει τα ίδια χαρακτηριστικά και να διατηρήσει σε ισχύ τη δοκιμασία για υψηλότερα επίπεδα.

Euroxx

Περιμένουμε η αναδιάρθρωση του MSCI να φέρει μεταβλητότητα με τους επενδυτές να εκλαμβάνουν θετικά τις προθέσεις της κυβέρνησης να ολοκληρώσει την αξιολόγηση.


Beta

Περιμένουμε μικτή συνεδρίαση σήμερα με τους επενδυτές να περιμένουν τον διακανονισμό των 15 τροπολογιών προκειμένου η Ελλάδα να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους πιστωτές.
Στη δημοπρασία θα λάβουν χώρα οι αλλαγές στον MSCI, ενώ η Alpha Bank ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου μετά το κλείσιμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης