Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Νευρικότητα με πιθανότητα τεχνικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση

tags :
Νευρικότητα με πιθανότητα τεχνικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 5,5%
Συνέχιση της νευρικότητας με πιθανότητες τεχνικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο, και το βλέμμα των επενδυτών στη σημερινή σύνοδο κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ζητούμενο είναι αν οι επενδυτές θα αναζητήσουν εταιρείες με καλά θεμελιώδη και ελκυστική πλέον μετά την πρόσφατη πτώση προκειμένου να τοποθετηθούν, εξέλιξη που θα τις διαφοροποιούσε από το υπόλοιπο ταμπλό, κάτι που το είδαμε στη χθεσινή συνεδρίαση αλλά με μικρή ένταση.
Σημειώνεται πως ο γενικός δείκτης σε δύο συνεδριάσεις έχει υποχωρήσει 15,92% λόγω της απόφασης των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ οι τραπεζικές μετοχές καταγράφουν απώλειες έως 40% στο ίδιο διάστημα.
Η μετοχή της ΕΥΔΑΠ σήμερα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,31 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό στους μετόχους 0,279 ευρώ).
Το μέρισμα αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 5,5%.

Εurobank

Μετά τις μεγάλες απώλειες των δύο τελευταίων συνεδριάσεων περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να αντιδράσει σήμερα υποθέτοντας ότι θα σταθεροποιηθούν οι ευρωπαϊκές αγορές

Euroxx

Περιμένουμε συνέχιση της νευρικότητας και στη σημερινή συνεδρίαση

Beta

Μία τεχνική αντίδραση αναμένεται σήμερα μετά το ξεπούλημα των δύο τελευταίων συνεδριάσεων και επειδή οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα.
Στη σημερινή ατζέντα η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε και η διαπραγμάτευσης της ΕΥΔΑΠ χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης