Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Συνέχιση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος και διατήρηση του χαμηλού τζίρου

ΧΑ: Συνέχιση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος και διατήρηση του χαμηλού τζίρου
Στην Ευρώπη σημαντικές εταιρείες ανακοινώνουν αποτελέσματα εξαμήνου και θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών
Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και κυρίως στις εταιρείες που θα δημοσιεύσουν αποτελέσματα εξαμήνου θα είναι σήμερα οι επενδυτές, ενώ οι αναλυτές εκτιμούν πως το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον που παρατηρείται στις τελευταίες συνεδριάσεις πιθανότατα θα συνεχιστεί.
Ωστόσο, δεν περιμένουν αλλαγή στο σκηνικό συνολικά, ήτοι συσσώρευση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
Σημειώνεται πως σήμερα η Jumbo αποφασίζει την διανομή έκτακτου μερίσματος (0,27 ευρώ ανά μετοχή), το οποίο θα κοπεί στις 29 Ιουλίου, ενώ η Σαράντης δημοσιεύει αποτελέσματα.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η ΔΕΗ μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 24% του ΑΔΜΗΕ από 4 εταιρείες.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουν ανάλογη συνεδρίαση με τις προηγούμενες ενώ η αγορά δείχνει να συσσωρεύει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους.

Euroxx

Περιμένουμε μια ήσυχη συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.


Beta

Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον πιθανότατα θα συνεχιστεί με τους επενδυτές να εστιάζουν σε ένα σημαντικό αριθμό εγχώριων και διεθνών ανακοινώσεων.
Σήμερα δημοσιεύουν αποτελέσματα εξαμήνου και θα δώσουν τον τόνο στις ευρωπαϊκές αγορές πολλές εταιρείες όπως Deutsche Bank, Banco Santader, Bayer, BASF, Air France, Peugeot), ενώ η FED το βράδυ ανακοινώνει το ύψος των επιτοκίων, η Jumbo έχει γενική συνέλευση για να αποφασίσει τη διανομή έκτακτου μερίσματος και η Σαράντης ανακοινώνει αποτελέσματα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης