Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Omega Advisor: Οι μετοχές βρίσκονται σε bull market που θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα

tags :
Omega Advisor: Οι μετοχές βρίσκονται σε bull market που θα διαρκέσει για μεγάλο διάστημα
Η ανάκαμψη του μεταποιητικού κλάδου, σε συνδυασμό με τα χαμηλά επιτόκια της Fed αυξάνουν τις πιθανότητες μιας πολυετούς bull market για τις αμερικανικές μετοχές
Την εκτίμηση ότι η bull market, στην οποία έχουν εισέλθει οι αμερικανικές μετοχές, θα διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατύπωσε ο Steve Einhorn, αντιπρόεδρος της επενδυτικής Omega Advisor.
Σε σημείωμα προς τους επενδυτές τόνισε ότι είναι μια καλή περίοδος να έχει κανείς μετοχές στο χαρτοφυλάκιό του.
Όπως ανέφερε, πιο συγκεκριμένα, τα ισχυρά στοιχεία για τη μεταποίηση στηρίζουν τόσο τον καταναλωτικό κλάδο, όσο και τον κλάδο της μεσιτικής.
«Πιστεύω ότι ο μεταποιητικός κλάδος έχει εξέλθει της ύφεσης και τώρα βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «αυτό θα είναι θετικό για την αμερικανική οικονομία, καθώς θα συνεισφέρει σε μια μακράς διαρκείας επέκταση και ο αναπτυσσόμενος μεταποιητικός κλάδος θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των κερδών ανά μετοχή στον S&P 500 και θα βοηθήσει τα βιώσιμή αύξηση των κερδών ανά μετοχή».
Επιπλέον, εκτίμησε ο Einhorn, η ανάκαμψη του μεταποιητικού κλάδου, σε συνδυασμό με τα χαμηλά επιτόκια της Fed αυξάνουν τις πιθανότητες μιας πολυετούς bull market για τις αμερικανικές μετοχές.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης