Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Με το βλέμμα στις δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων εξαμήνου των μεγάλων εταιρειών η συνεδρίαση στο ΧΑ

tags :
Με το βλέμμα στις δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων εξαμήνου των μεγάλων εταιρειών η συνεδρίαση στο ΧΑ
Ανακοινώνουν αποτελέσματα οι εταιρείες ΟΠΑΠ, Fourlis, Lamda Dev., Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης
Τα αποτελέσματα εξαμήνου εισέρχονται στο προσκήνιο και το βλέμμα των επενδυτών θα είναι εστιασμένο σε αυτά σήμερα, με τους αναλυτές να εκφράζουν ελπίδες για αύξηση της αξίας των συναλλαγών.
Όλες οι εταιρείες ανακοινώνουν εξάμηνο μετά το κλείσιμο, ενώ υπενθυμίζεται πως χθες δημοσίευση η Motor Oil μετά το κλείσιμο και η μετοχή θα βρεθεί στο επίκεντρο.
Επιπλέον έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές από την οποία θα φανούν οι προοπτικές για το σύνολο του έτους αλλά και η πορεία των περιθωρίων διύλισης.
Οι επενδυτές επιπλέον εστιάζουν το βλέμμα τους στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στην πορεία της οικονομίας, με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες για το ΑΕΠ να είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.  

Eurobank

Περιμένουμε για σήμερα μία συνεδρίαση αντίστοιχη με τη χθεσινή, με την αγορά να συσσωρεύει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλό όγκο συναλλαγών.

Euroxx

Περιμένουμε μία συνεδρίαση με νευρικότητα, ενόψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου των τραπεζών

Beta

Μία μέρα με αρκετές ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων είναι η σημερινή, εξέλιξη που μπορεί να δώσει ώθηση στον όγκο συναλλαγών.
Σήμερα ανακοινώνουν αποτελέσματα οι εταιρείες ΟΠΑΠ, Fourlis, Lamda Dev., Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης ενώ η Motor Oil έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης