Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Μεταβλητότητα με περιορισμένες συναλλαγές περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στα αποτελέσματα

tags :
Μεταβλητότητα με περιορισμένες συναλλαγές περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στα αποτελέσματα
Πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει δεύτερο τρίμηνο η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και μετά το κλείσιμο η Aegean Airlines
Μία ακόμη συνεδρίαση με περιορισμένους όγκους συναλλαγών και μεταβλητότητα λόγω και της πορείας της αγοράς την περασμένη Παρασκευή περιμένουν οι αναλυτές.
Λόγω rebalancing η αγορά κατέγραψε την Παρασκευή καλύτερους τζίρους και σημαντικά κέρδη, αλλά παρά τη στρέβλωση σε κάποιες μετοχές, αναλυτές σημειώνουν πως ενδέχεται λόγω βελτιωμένου κλίματος στο εξωτερικό να δούμε συνέχιση της ανοδικής κίνησης.
Παράλληλα καθώς εισερχόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερα του Σεπτεμβρίου, τα αποτελέσματα θα πυκνώσουν και σταδιακά θα δημοσιεύσει ο μεγάλος όγκος των εισηγμένων που δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα.
Σημειώνεται πως σήμερα μετά το κλείσιμο δημοσιεύει η Aegean Airlines, με τους αναλυτές να περιμένουν αδύναμα αποτελέσματα λόγω της αδύναμης εγχώριας οικονομίας ενώ αναμένεται και πίεση στα περιθώρια λόγω αύξησης του ανταγωνισμού ειδικά στα περιφερειακά αεροδρόμια.
Σήμερα πριν το άνοιγμα δημοσιεύει αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Forthnet διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Euroxx

Περιμένουμε μεταβλητότητα με περιορισμένες συναλλαγές.

Beta

Μία συνέχεια της κίνησης της Παρασκευής αναμένεται σήμερα λόγω της βελτιωμένης ψυχολογίας στο εξωτερικό.
Στοιχεία για την βιομηχανική παραγωγή του Ιουλίου θα δημοσιευτούν σήμερα, ενώ αναμένονται πριν το άνοιγμα τα αποτελέσματα της ΓΕΚΤΕΡΝΑ και μετά το κλείσιμο της Aegean.
Προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη έχει η Ελλάκτωρ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης