Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Το βλέμμα στη συνάντηση Τσακαλώτου-Sapin και στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group

tags :
ΧΑ: Το βλέμμα στη συνάντηση Τσακαλώτου-Sapin και στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group
Χαμηλός αναμένεται και σήμερα ο τζίρος στην αγορά με το σενάριο της συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών να είναι το επικρατέστερο
Στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group στρέφεται το ενδιαφέρον των επενδυτών αλλά και στην απογευματινή συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών με τον Γάλλο ομόλογό του Michel Sapin, σε μία προσπάθεια να επιτευχθεί πολιτική λύση.
Πληροφορίες πάντως που κάνουν λόγο για προσπάθεια γεφύρωσης της απόστασης και υποχώρηση της κυβέρνησης η οποία φέρεται να εντάσσει στον κόφτη αφορολόγητο και συντάξεις με αντάλλαγμα το QE αναμένεται να αξιολογηθούν από την αγορά.
Η αγορά βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάσπαση σημαντικής αντίστασης, αλλά ο χαμηλός τζίρος δεν βοηθά.

Euroxx

Σήμερα περιμένουμε πισωγύρισμα για την αγορά.

IBG

Ενόψει του αυριανού Euro Working Group το οποίο θα εξετάσει την πρόοδο της χώρας αναφορικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, περιμένουμε μία ακόμη επιφυλακτική συνεδρίαση για σήμερα.

Beta

Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεδρίασης καθώς οι επενδυτές θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group.
Στη σημερινή ατζέντα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντά τον Γάλλο ομόλογό του Michel Sapin το απόγευμα στο Παρίσι, ενώ υπάρχει δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων.

Γ.K.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης