Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Με το βλέμμα στραμμένο στη συνεδρίαση του Euro Working Group το ΧΑ – Συσσώρευση βλέπουν οι αναλυτές

tags :
Με το βλέμμα στραμμένο στη συνεδρίαση του Euro Working Group το ΧΑ – Συσσώρευση βλέπουν οι αναλυτές
Το επιλεκτικό ενδιαφέρον για μετοχές με καλά θεμελιώδη και ελκυστική αποτίμηση αναμένεται να συνεχιστεί
Με μοναδικό θέμα στη σημερινή ατζέντα τη συνεδρίαση του Euro Working Group η αγορά περιμένει ένα θετικό νέο για να κινηθεί υψηλότερα και να σπάσει την κρίσιμη αντίσταση βελτιώνοντας παράλληλα τις ημερήσιες συναλλαγές.
Αναλυτές σημειώνουν πως περιμένουν σταθεροποιητική κίνηση μέχρι να φανούν κάποια νέα από την πορεία των διαπραγματεύσεων και αν θα κλείσει τελικά σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση.
Η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται διατεθειμένη να πάρει κάποια μέτρα προκειμένου να κλείσουν τα ανοικτά θέματα, αλλά όπως διαρρέεται και πάλι θα είναι μέσω αύξησης φόρων και όχι περικοπών.
Από την άλλη κάποιες νέες διαφωνίες αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις στερούν επενδύσεις στη χώρα και καθυστερούν την ανάπτυξη.

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί σταθεροποιητικά εν αναμονή των δημοσιευμάτων για τη σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group.

Eurobank

Λόγω των μικτών τάσεων στις διεθνείς αγορές σήμερα περιμένουμε η εγχώρια αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group.

Beta

Το κυκλικό και επιλεκτικό ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί ενώ μία συγκρατημένη αισιοδοξία δημιουργείται σταδιακά ενόψει των αποφάσεων από τη συνεδρίαση του  Euro Working Group.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης