Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Barclays: Οι αποτιμήσεις των αμερικανικών μετοχών δεν είναι ανησυχητικές προς το παρόν

tags :
Barclays: Οι αποτιμήσεις των αμερικανικών μετοχών δεν είναι ανησυχητικές προς το παρόν
Οι προοπτικές ανάπτυξης για την παγκόσμια οικονομία και οι αποφάσεις της διοίκησης Trump, κυρίως για το εμπόριο, θα καθορίσουν τις αποδόσεις των μετοχών
Τη θέση ότι οι αποτιμήσεις των αμερικανικών μετοχών δεν είναι ανησυχητικές προς το παρόν υποστήριξε ο William Hobbs, αναλυτής επενδύσεων της βρετανικής Barclays.
Αναλυτικότερα, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ο Hobbs επισήμανε ότι οι αμερικανικές μετοχές διαπραγματεύονται «πάνω από το μέσο όρο» της αξίας τους, αλλά αυτό δύσκολα θα επηρεάσει τις συνολικές αποδόσεις τους.
Όπως είπε, οι αποτιμήσεις των αμερικανικών μετοχών δεν είναι ανησυχητικές, αλλά ότι η Barclays αναμένει τις μακροπρόθεσμες πολιτικές του νεοορκισθέντος πρόεδρου των ΗΠΑ και τον αντίκτυπο τους στην παγκόσμια οικονομία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προοπτικές ανάπτυξης για την παγκόσμια οικονομία και οι αποφάσεις της διοίκησης Trump, κυρίως για το εμπόριο, θα καθορίσουν τις αποδόσεις των μετοχών.
Πάντως, ο αναλυτής της Barclays ενθάρρυνε τους επενδυτές να μη στέκονται στις υποσχέσεις του Donald Trump περί μείωσης της φορολογίας και στο αποτέλεσμα τυχόν υλοποίησης αυτών στις μετοχές.
«Η τάση είναι οκ και υποδηλώνει οκ αποδόσεις», είπε απλώς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης