Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Στάση αναμονής αναμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group

tags :
ΧΑ: Στάση αναμονής αναμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στην αυριανή συνεδρίαση του Euro Working Group
Στο εσωτερικό απουσιάζουν οι επιχειρηματικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επενδυτικό ενδιαφέρον και να διαφοροποιηθούν προς το θετικότερο
Περιορισμένο ενδιαφέρον για ελληνικές μετοχές αναμένουν σήμερα οι αναλυτές εξέλιξη που πιθανότατα θα οδηγήσει σε άλλη μία συνεδρίαση χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.
Παράλληλα οι επενδυτές περιμένουν την αυριανή συνεδρίαση το EuroWorking Group στις Βρυξέλλες το οποίο θα εξετάσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
Στο εσωτερικό απουσιάζουν οι επιχειρηματικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να τραβήξουν βλέμματα επενδυτών και να διαφοροποιηθούν προς το θετικότερο.

Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τη θετική της τάση με το ενδιαφέρον να είναι εστιασμένο στις συζητήσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Euroxx

Περιμένουμε άλλη μία ανιαρή συνεδρίαση καθώς η αγορά περιμένει να δει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.

Beta

Στάση αναμονής αναμένεται ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του EuroWorking Group με περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα.
Στη σημερινή ατζέντα η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιεύει τα στοιχεία Ιανουαρίου για τις πωλήσεις αυτοκινήτων ενώ υπάρχει και δημοπρασία εντόκων γραμματίων 13 εβδομάδων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης