Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wood: Στα 9,80 ευρώ η τιμή στόχος για ΟΤΕ - Σύσταση hold

tags :
Wood: Στα 9,80 ευρώ η τιμή στόχος για ΟΤΕ - Σύσταση hold
Η τιμή στόχος καταδεικνύει πιθανή άνοδο 14%
Στα 9,80 ευρώ διαμορφώνει την τιμή στόχο του ΟΤΕ η Wood, διατηρώντας τη σύσταση hold (διακράτηση).
Η τιμή στόχος καταδεικνύει πιθανή άνοδο 14%, με τη Wood να επισημαίνει ότι η διοίκηση του οργανισμού έχει δημιουργήσει ένα ελκυστικό πακέτο triple-play στην ελληνική αγορά, με τον κύριο ανταγωνιστή της, τη Vodafone, να αναμένεται να βρει σημαντικές δυσκολίες προκειμένου να ανταγωνιστεί αυτό το πακέτο.
Αντιθέτως, στη Ρουμανία, η κατάσταση είναι αντίθετη, αν και η Wood πιστεύει ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί.
Αν και η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με discount 30% σε όρους EV/EBITDA με βάση του ανταγωνιστές του, η Wood πιστεύει ότι αυτό εξαρτάται από μια πιο θετική άποψη για την Ελλάδα ως σύνολο.
Εν τω μεταξύ οι κεφαλαιουχικές δαπάντες είναι, προσωρινά τουλάχιστον, σε άνοδο, περιορίζοντας τις αποδόσεις των FCF στο 7-8%.
Έτσι οι επενδυτές είναι πιθανό να παραμένουν επιφυλακτικοί για πιθανά μερίσματα έως ότου η ελληνική οικονομία έχει ομαλοποιηθεί και οι πιστωτικές γραμμές ξανανοίξουν πλήρως.
Παρά το γεγονός ότι ο ΟΤΕ επανέφερε τη μερισματική του πολιτική τον περασμένο χρόνο, εξακολουθεί να παραμένει χωρίς σαφή μερισματική πολιτική πληρωμής και η αμοιβή είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι η αγορά εκτιμά ότι μπορεί να διαμορφωθεί.

Αναλυτικά οι εκτιμήσεις της Wood για τον ΟΤΕ:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης