Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επενδυτών η πορεία της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης - δανειστών

tags :
ΧΑ: Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επενδυτών η πορεία της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης - δανειστών
Πιθανό το σενάριο της συσσώρευσης σήμερα αν και δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Στην πορεία των συνομιλιών της κυβέρνησης με την τρόικα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης παραμένει και σήμερα εστιασμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για περιορισμένα χρονικά περιθώρια.
Επιπλέον τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών.
Η ανοδική κίνηση των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων ίσως φέρει ρευστοποιήσεις από επενδυτές προκειμένου να κατοχυρώσουν κέρδη με το σενάριο της συσσώρευσης είναι το πιο πιθανό.

Eurobank

Σήμερα περιμένουμε πως τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο που θα ανακοινωθούν στις 12:00 να δώσουν τον τόνο.

Euroxx

Περιμένουμε πως η αγορά θα κινηθεί υψηλότερα σήμερα καθώς μία συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών φαίνεται πως είναι πιο κοντά.

Beta

Η προσδοκία των επενδυτών για θετική κατάληξη στις συνομιλίες κυβέρνησης – δανειστών μπορεί να τεθεί σε αναμονή σήμερα καθώς η αγορά περιμένει φρέσκα νέα για την πορεία των συνομιλιών και την πιθανή ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα, ενώ κινήσεις κατοχύρωσης κερδών μετά από δύο συνεδριάσεις ανόδου μπορούν επίσης να μειώσουν το ανοδικό momentum.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης