Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές καθώς έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες για το σημερινό Eurogroup

tags :
ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές καθώς έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες για το σημερινό Eurogroup
Υποστηρικτικά αναμένεται να λειτουργήσει η συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής κατά την οποία η αγορά ενισχύθηκε σημαντικά με παράλληλη αύξηση της αξίας των συναλλαγών
Σε ένα ακόμη Eurogroup στρέφει το βλέμμα της η αγορά προκειμένου να λάβει κατεύθυνση με τους επενδυτές να περιμένουν κάποια θετική εξέλιξη που να οδηγεί σε λύση και κλείσιμο της αξιολόγησης το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με κάποιους αναλυτές θα μπορούσε η αγορά να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα καθώς υπάρχουν κάποια θετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα μπορεί να υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη που θέλει η αγορά, εξέλιξη που θα αμβλύνει τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.
Υποστηρικτικά αναμένεται να λειτουργήσει η συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής κατά την οποία η αγορά ενισχύθηκε σημαντικά με παράλληλη αύξηση της αξίας των συναλλαγών.

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα μία συμφωνία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης είναι εφικτή.

Beta

Καθώς το Eurogroup αναμένεται να συναντηθεί τη Δευτέρα, και να συζητήσει μία σειρά θεμάτων, ανάμεσα σε αυτά και την πορεία της δεύτερης αξιολόγησης περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να καταγράφει τάσεις συσσώρευσης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης