Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA και Doubleline Capital συμφωνούν ότι έρχεται μεγάλη διόρθωση στις αγορές

tags :
BofA και Doubleline Capital συμφωνούν ότι έρχεται μεγάλη διόρθωση στις αγορές
Τόσο η Bank of America όσο και η DoubleLine Capital προβλέπουν μεγάλη διόρθωση στις αμερικανικές μετοχές κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017
Μεγάλη διόρθωση στις αμερικανικές μετοχές «βλέπουν» τόσο η Bank of America όσο και η Doubleline Capital.
Συγκεκριμένα, μετά τον Michael Hartnett, στρατηγικό αναλυτή της Bank of America -ο οποίος οραματίστηκε τη μετάβαση από το τρέχον ράλι στη «Μεγάλη Πτώση» της αγοράς που αναμένεται να συμβεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2017- τη σκυτάλη παίρνει ο Jeffrey Gundlach της Doubleline Capital, o οποίος φαίνεται να υιοθετεί την ίδια λογική.
Συγκεκριμένα, ο Gundlach κινούμενος στο ίδιο μοτίβο με την BofA, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Fed θα προχωρήσει σε μια σειρά διαδοχικών αυξήσεων επιτοκίων, κάτι που δεν θα σταματήσει έως ότου συμβεί κάτι σοβαρό, όπως μια αμερικανική ύφεση, που θα την αναγκάσει να αλλάξει πολιτική.
Σύμφωνα με τον Gundlach, τα αμερικανικά οικονομικά στοιχεία στηρίζουν μια αύξηση των επιτοκίων κατά την επόμενη συνεδρίαση της Fed (15/3/2017) αλλά και περαιτέρω αυξήσεις επιτοκίων φέτος.
«Η εμπιστοσύνη στη Fed έχει αλλάξει πραγματικά πολύ» δήλωσε ο Gundlach και πρόσθεσε «η Fed έχει κερδίσει πολύ σεβασμό, η αγορά ομολόγων ακούει τη Fed», τώρα που τα οικονομικά δεδομένα υποστηρίζουν την σκληρή ρητορική από αξιωματούχους της Fed.

BofA: Η σύσφιξη πολιτικής από τη Fed συνήθως τελειώνει με ένα χρηματοοικονομικό γεγονός



Η αγορά VS ισολογισμός Fed: Ο Gundlach επισημαίνει ότι ενώ η Fed δεν μπορεί να αγοράζει assets, όλες οι άλλες κεντρικές τράπεζες μπορούν



Οι προσδοκίες για τα ετήσια κέρδη του S&P 500









www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης