Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ενισχύει την ψυχολογία και το επενδυτικό ενδιαφέρον

tags :
ΧΑ: Η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις ενισχύει την ψυχολογία και το επενδυτικό ενδιαφέρον
Περαιτέρω άνοδο αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές με τις μετοχές των τραπεζών και επιλεγμένες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να βρίσκονται στο επίκεντρο
Με την κυβέρνηση να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις στα ανοικτά θέματα την τελευταία στιγμή, η διαπραγμάτευση προχώρησε και η ψυχολογία των επενδυτών βελτιώθηκε οδηγώντας τις τιμές των μετοχών σε υψηλότερα επίπεδα.
Για σήμερα οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι και περιμένουν περαιτέρω άνοδο, καθώς υπάρχει από χθες σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.
Βέβαια, η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα γίνει με βαριά μέτρα αφού όπως φαίνεται η κυβέρνηση συμφωνεί για μέτρα 2% του ΑΕΠ μία απαίτηση που ήταν του ΔΝΤ.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών, ενώ την προσοχή των επενδυτών θα τραβήξουν όπως και χθες μετοχές όπως ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Τέρνα Ενεργειακή, Ελλάκτωρ κ.α.

Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει ισχυρή, καθώς σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος χθες στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών.

Eurobank

Περιμένουμε ότι η αγορά θα διατηρήσει την ανοδική της τάση αντανακλώντας την περαιτέρω πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές.

Beta

Σήμερα θα συνεδριάσει το Euro Working Group για να εξετάσει την πρόοδο στα προαπαιτούμενα ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,672 ευρώ ανά μετοχή.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης