Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

ΧΑ: Η απουσία ειδήσεων φέρνει συσσώρευση με περιορισμένες συναλλαγές εκτιμούν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Η απουσία ειδήσεων φέρνει συσσώρευση με περιορισμένες συναλλαγές εκτιμούν οι αναλυτές
Με τέτοιους τζίρους η αγορά δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση, το χρηματιστήριο δεν μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επενδύσεων και οι χρηματιστηριακές δεν μπορούν να πληρώσουν τα έξοδά τους
Κίνηση πέριξ των 650 μονάδων περιμένουν για σήμερα οι αναλυτές με τον τζίρο να παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και να δημιουργεί προβληματισμό σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Η ουσία είναι πως με τέτοιους τζίρους η αγορά δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση, το χρηματιστήριο δεν μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επενδύσεων και οι χρηματιστηριακές δεν μπορούν να πληρώσουν το προσωπικό τους και τα έξοδά τους.
Εδώ και καιρό οι επενδυτές και κυρίως οι ξένοι απέχουν καθώς δεν βλέπουν να κλείνει η δεύτερη αξιολόγηση.
Εσχάτως παρατηρούν ότι υπάρχει μία διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά και πάλι ο χρόνος κυλάει χωρίς συμφωνία.
Η απουσία συμφωνίας προβληματίζει και τους ίδιους τους επιχειρηματίες οι οποίοι τονίζουν και στα αποτελέσματα που δημοσιεύουν πως το ρίσκο όσο παραμένει ανοικτή η αξιολόγηση είναι σημαντικό.

Euroxx

Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί και στη σημερινή συνεδρίαση.

Beta

Συσσώρευση με χαμηλό όγκο συναλλαγών θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης καθώς η ειδησεογραφία δεν εμπνέει.

IBG

Παρά την άποψη του Euro Working Group για σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες, οι μικρές διαφορές σε σημαντικά θέματα όπως το εργασιακό και το συνταξιοδοτικό, θα μπορούσαν να διατηρήσουν την αβεβαιότητα στην αγορά σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης