Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Εγκλωβισμένο το ΧΑ παρακολουθεί την πορεία των διαπραγματεύσεων – Ποιες μετοχές θα τραβήξουν το ενδιαφέρον

tags :
Εγκλωβισμένο το ΧΑ παρακολουθεί την πορεία των διαπραγματεύσεων – Ποιες μετοχές  θα τραβήξουν το ενδιαφέρον
Motor Oil και Fourlis δημοσιεύουν σήμερα και αύριο αντίστοιχα αποτελέσματα χρήσης 2016 – Εκτός από τα κέρδη οι αναλυτές αναμένουν και το ύψος του μερίσματος
Χωρίς κάτι καινούριο ξεκινάει η εβδομάδα στο ελληνικό χρηματιστήριο με τους επενδυτές να περιμένουν τα νεότερα από τη διαπραγμάτευση και παράλληλα να στρέφουν το βλέμμα τους στις ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση παραμένει ακόμα ανοικτό αφού υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.
Οι αναλυτές σημειώνουν πως λόγω της πορείας της διαπραγμάτευσης δεν περιμένουν κάτι σημαντικό στην πορεία της αγοράς την τρέχουσα εβδομάδα.
Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα χρήσης της Motor Oil τα οποία θα ανακοινωθούν μετά το κλείσιμο της αγοράς, ενώ η Φουρλής θα ανακοινώσει τα δικά της αποτελέσματα αύριο.
Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων είναι πιθανό τα τραβήξουν βλέμματα επενδυτών.

Eurobank

Η ελληνική πλευρά και οι θεσμοί στην παρούσα φάση δεν μεταφέρον με τον ίδιο βαθμό πεποίθησης το χρονοδιάγραμμα της σύναψης της συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης και η αγορά αναμένεται να έχει χλιαρή επίδοση.

Euroxx

Περιμένουμε σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο να τηρήσει στάση αναμονής με τις τράπεζες να είναι στο επίκεντρο.

Beta

Η απόσταση που υπάρχει μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών για μία σειρά θεμάτων δεν αποτελεί καλό οιωνό για αυτήν την εβδομάδα.
Ωστόσο οι εταιρικές ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα χρήσης μπορούν να προκαλέσουν κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον και οι επενδυτές στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε αυτές τις μετοχές.
Στη σημερινή ατζέντα η ΕΛΣΤΑΤ θα ανακοινώσει την οικοδομική δραστηριότητα Δεκεμβρίου 2016 ενώ η Motor Oil θα ανακοινώσει αποτελέσματα χρήσης μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης